Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Θετικά μηνύματα για Μπουσαϊντί

Ο Ανίς Μπουσαϊντί ίσως δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπίσει τη ρήξη μηνίσκου που έχει υποστεί. Ο Τυνήσιος δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ τέσταρε το γόνατό του σε ένα ειδικό πρόγραμμα και από τη στιγμή που δεν ένιωσε ενοχλήσεις θα δοκιμάσει το Σάββατο να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Στην περίπτωση που καταφέρει να βγάλει το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα, αναμένεται να αποφύγει το νυστέρι, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τη θεραπευτική αγωγή του.

Ακόμη βέβαια κι αν γυμναστεί με την υπόλοιπη ομάδα, δεν θα είναι διαθέσιμος για το κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΛ στη Λάρισα.

Στην ίδια κατηγορία ανήκει ο Μίρκο Σαβίνι, ο οποίος ακολούθησε πιο ήπιους ρυθμούς και από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να μπει σταδιακά στο κανονικό πρόγραμμα. Απόντες επίσης από το κυριακάτικο ματς θα είναι οι τραυματίες Μουσλίμοβιτς, Λίνο, Μαλεζάς και Σνάουτσνερ, καθώς και ο τιμωρημένος Φωτάκης.

Για τη θέση του τελευταίου στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής είναι ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ. Ο Μαροκινός άσος μπορεί να εγκατέλειψε πρόωρα την προπόνηση λόγω ενός χτυπήματος στο πέλμα, ωστόσο δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό και λογικά δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στην αποστολή. Άλλωστε απόντος του Φωτάκη η παρουσία του στην 11άδα είναι απαραίτητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: