Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Δίνει τρεις για Κουμορτζί

Τρεις ποδοσφαιριστές θα δώσει ο Παναθηναϊκός ως έμψυχα ανταλλάγματα για την απόκτηση του Μπερνάρ Κουμορτζί.
Οι "πράσινοι" θα καταθέσουν μέσα στις επόμενες ημέρες επίσημη πρόταση στον Πανιώνιο για τον διεθνή Γκανέζο μέσο και στις πρώτες σκέψεις είναι να μπουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και τα ονόματα των Χρήστου Μελίσση, Βαγγέλη Μάντζιου και Σίλβα Κλέιτον. Οι τρεις ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στην Παιανία μετά τους δανεισμούς τους σε Μαρίτιμο και Μέταλουργκ Νόνετσκ και η διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδος θέλει να τους ξεφορτωθεί από το ρόστερ.
Οι δυο πρώτοι δεν κατάφεραν να πιάσουν στην πορτογαλική ομάδα, ενώ ο τρίτος δεν έπεισε τους ιθύνοντες του ουκρανικού συλλόγου για την ποδοσφαιρική του αξία και επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο Πανιώνιος φέρεται να ενδιαφέρεται για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, κάτι που βολεύει το "τριφύλλι". Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να ρίξει όσο το δυνατόν περισσότερο τις οικονομικές απαιτήσεις των "κυανέρυθρων", ενώ με τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση παίκτες, θα έχει ένα ακόμα δυνατό χαρτί στις διαπραγματεύσεις.
Ο Πανιώνιος φέρεται να εξετάζει και την περίπτωση του Αντώνη Πετρόπουλου, όμως οι "πράσινοι" εμφανίζονται αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, καθώς οι ελάχιστες επιθετικές λύσεις που έχει στη διάθεσή του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν αφήνουν περιθώρια για απώλεια του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: