Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Ευκαιρία ενόψει για Τσέλσι και Άρσεναλ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει υποχρεώσεις το Σάββατο (αναβλήθηκε λόγω καιρού το ματς με την Μπλάκπουλ), συνεπώς Τσέλσι και Άρσεναλ μπορούν να την προσπεράσουν στην βαθμολογία, έστω και προσωρινά.
Μάλιστα, οι δύο τους θα προσπαθήσουν για το «τρίποντο» δίχως να απομακρυνθούν από το Λονδίνο. Η Τσέλσι καλείται να ξεπεράσει την κρίση διαρκείας που ξεκίνησε μετά την ήττα από την Λίβερπουλ και το Σάββατο υποδέχεται την άλλη ομάδα του Μερσεϊσάιντ, την Έβερτον του Ντέιβιντ Μόγιες. Άλεξ και Λάμπαρντ δεν βρίσκονται ξανά στην διάθεση του Αντσελότι ενώ τα «ζαχαρωτά» που προέρχονται από βαριά εντός έδρας ήττα από την Γουέστ Μπρόμιτς θα αγωνιστούν δίχως τον τιμωρημένο Αρτέτα.

Στο «Εμιρέιτς», εκεί όπου έχει ήδη ηττηθεί τρεις φορές φέτος, η Άρσεναλ φιλοξενεί την συμπολίτισσα Φούλαμ που έμεινε δίχως νίκη σε σε όλο τον Νοέμβριο και βρίσκεται ακριβώς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Φάμπρεγας, Αλμούνια και Βερμάελεν θα λείψουν ξανά για τους «κανονιέρηδες» ενώ Ζαμόρα, Ντεμπελέ και Σαλσίδο έχουν τεθεί νοκ άουτ για τους «κότατζερς».

Ο Ζεράρ Ουγιέ επιστρέφει την Δευτέρα στο παλιό του στέκι, το «Άνφιλντ» που φιλοξενεί την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Άστον Βίλα. Δύσκολη αποστολή περιμένει την Τότεναμ στο «Σεντ Άντριους» αφού η Μπέρμιγχαμ του Άλεξ ΜακΛις δεν αστειεύεται ενώ η Μάντσεστερ Σίτι καλείται να μην πετάξει άλλους βαθμούς στα Ίστλαντς, υποδεχόμενη την Μπόλτον που βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πίσω της και πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της «Πρέμιερ Λιγκ»:

Σάββατο 04/12

17:00 Άρσεναλ-Φούλαμ
17:00 Γουίγκαν-Στόουκ
17:00 Μάντσεστερ Σίτι-Μπόλτον
17:00 Μπέρμιγχαμ-Τότεναμ
17:00 Μπλάκμπερν-Γουλβς
17:00 Τσέλσι-Έβερτον

Κυριακή 05/12

15:30 Γουέστ Μπρόμιτς-Νιούκαστλ
18:00 Σάντερλαντ-Γουέστ Χαμ

Δευτέρα 06/12

22:00 Λίβερπουλ-Άστον Βίλα

Αναβλήθηκε: Μπλάκπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δεν υπάρχουν σχόλια: