Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

«Ρίμπο»: Ο Ολυμπιακός είχε υποσχεθεί πριμ στη Λα Κορούνια!

Ξάφνιασε ο Ριβάλντο, όταν μετά από έξι χρόνια αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός είχε υποσχεθεί πριμ στη Λα Κορούνια για να επικρατήσει στο τελευταίο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στη Μονακό!
Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, δήλωσε στην ιστοσελίδα «Lancenet» ότι το Δεκέμβριο του 2004, ο Ολυμπιακός είχε συνεννοηθεί με την Ισπανική ομάδα να μην αδιαφορήσει στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μονακό με αντάλλαγμα πριμ!

Μάλιστα ο «Ρίμπο» αναφέρει ότι ο ίδιος είχε πάρει πρωτοβουλία, καλώντας στο τηλέφωνο κάποιο παίκτη-φίλο του από τη Λα Κορούνια που δεν κατονόμασε.

Τελικά η υπόθεση «ναυάγησε», όπως είναι γνωστό οι Ανδαλουσιανοί έχασαν 5-0 από τη Μονακό, ο Ολυμπιακός 3-1 από τη Λίβερπουλ με μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και οι Πειραιώτες του Μπάγεβιτς, τερμάτισαν στην τρίτη θέση του ομίλου.

«Τελικά δε συνέβη»

«Αφού είχα αγωνιστεί στο παρελθόν και στη Λα Κορούνια, τηλεφώνησα σε έναν ποδοσφαιριστή από κει και του είπα ότι η ομάδα μου (Ολυμπιακός) θα τους πρόσφερε λεφτά αν κέρδιζαν τη Μονακό. Αν αυτό συνέβαινε, αυτομάτως θα προκρινόμασταν. Τελικά όμως δεν συνέβη. Πιστεύω ότι το να δώσεις χρήματα σε μια άλλη ομάδα για να νικήσει, δεν είναι πρόβλημα.


Αυτό που δεν γίνεται είναι να δώσεις λεφτά σε κάποιον για να χάσει. Αυτό δεν θα το έκανα ποτέ», τόνισε αρχικά ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός και συνέχισε αναφερόμενος σε ένα παρόμοιο περιστατικό, τις εποχές που φορούσε τη φανέλα της «Ντέπορ»:

«Ο αρχηγός της ομάδας μας ειδοποίησε ότι αν κερδίζαμε εκτός της Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ θα μας έστελνε λεφτά. Τελικά χάσαμε όμως αφού ο Ρονάλντο εκείνη την εποχή πετούσε και πέτυχε μια γκολάρα».


Δεν υπάρχουν σχόλια: