Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Στην τελική ευθεία για μέσο

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσουν οι επαφές του Παναθηναϊκού για την απόκτηση μέσου.
Οι "πράσινοι" φέρονται να έχουν εντάξει στη μετεγγραφική τους λίστα και τον Στάιν Σχάαρς, τον οποίο παρακολούθησαν οι Κώστας Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας, κατά το ταξίδι τους στην Ολλανδία. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του "τριφυλλιού" θα ενημερώσει μαζί με τον Πορτογάλο, τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος έχει εκδηλώσει την επιθυμία να αποκτηθεί ένας γρήγορος ποδοσφαιριστής στη μεσαία γραμμή, ο οποίος θα βοηθάει τόσο ανασταλτικά, όσο και στην οργάνωση του παιχνιδιού.
Ο Σχάαρς έχει εφέτος συνολικά 19 συμμετοχές σε Ολλανδία και Ευρώπη με τη φανέλα της ομάδας του. Πέρα από τον 27χρονο μέσο της Άλκααρ, στο στόχαστρο των "πράσινων" βρίσκεται και ο Μπεράν Κουμορτζί. Παράλληλα, οι "πράσινοι" είναι έτοιμοι να δεχτούν προτάσεις για την παραχώρηση τόσο του Ζιλμπέρτο Σίλβα, όσο και του Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, από τους οποίους δεν είναι ευχαριστημένοι οι ιθύνοντες της ομάδας την εφετινή σεζόν.
Στα αγωνιστικά, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα των "πράσινων" ενόψει του αγώνα με τον Πανσερραϊκό για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Γκοβού έχει θέσει υποψηφιότητα για επιστροφή στο βασικό σχήμα, ενώ χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Νίνης. Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Λουίς Γκαρσία, ενώ εκτός αποστολής θα μείνουν λόγω του επεισοδίου που είχαν και οι Καραγκούνης-Λέτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: