Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Ετοιμάζει Νέμεθ ο Βαλβέρδε

Την περίπτωση χρησιμοποίησης του Κρίστιαν Νέμεθ στην αριστερή πτέρυγα εξετάζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει Καβάλας.
Ο Ισπανός τεχνικός δε θέλει σε καμία περίπτωση να αλλάξει θέση στον φορμαρισμένο, Κέβιν Μιραλάς και ψάχνει λύσεις για να καλύψει το κενό του Άλμπερτ Ριέρα. Στις πρώτες σκέψεις του Βάσκου προπονητή, ήταν η χρησιμοποίηση του Γιάννη Φετφατζίδη στο αριστερό άκρο της επίθεσης, με τον Ρόμενταλ να διατηρείται στα δεξιά και τον Φουστέρ να αγωνίζεται πίσω από τον Βέλγο επιθετικό.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν αναμένεται να χρησιμοποιήσει στην ίδια ενδεκάδα τους Μιραλάς και Πάντελιτς, αφού δεν έχει μείνει ευχαριστημένος με την ταυτόχρονη παρουσία των δυο επιθετικών στο βασικό σχήμα των "ερυθρολεύκων". Η προετοιμασία του Ολυμπιακού θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή και στην συνέχεια, ο Βαλβέρδε θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς του "Ανθή Καραγιάννη".
Απο εκεί και πέρα, την παραχώρηση ενός εκ των Γκαμπαρίνι, Ναβάρο ή Ασμάν σκέφτεται η Ιντεπεντιέντε, προκειμένου να αποπληρώσει τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ που οφείλει στον Ολυμπιακό για τη μετεγγραφή του Λιονέλ Νούνιες. Η αργεντίνικη ομάδα δεν έχει χρήματα για να ξεπληρώσει τον Ολυμπιακό και σκέφτεται το ενδεχόμενο παραχώρησης ενός εκ των τριών τερματοφυλάκων, προκειμένου να καλύψει τη διαφορά. Ο Ολυμπιακός ψάχνει για τερματοφύλακα, όμως θα εξετάσει εξονυχιστικά τις περιπτώσεις των τριών ποδοσφαιριστών, πριν απαντήσει θετικά στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός εκ των τριών για να διαγράψει το χρέος της αργεντίνικης ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: