Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Serie A: Το ενδιαφέρον στη Ρώμη

Το ντέρμπι της Λάτσιο με την Ίντερ είναι αυτό που μαγνητίζει τα βλέμματα στην 15η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Οι πρωταθλητές μετά την «πεντάρα» επί της Πάρμα θέλει να κάνει ένα ακόμα καλό παιχνίδι και να μείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου. Από την άλλη πλευρά η Λάτσιο έχει κάνει ένα τρομερό ξεκίνημα και σίγουρα μια νίκη επί της Ίντερ θα της δώσει άλλη ώθηση για την συνέχεια.

Η πρωτοπόρος Μίλαν υποδέχεται την Μπρέσια και έχει μια ευκαιρία να ξεφύγει στην κορυφή εκμεταλλευόμενη ένα τυχόν στραβοπάτημα της Λάτσιο, η οποία αγωνίζεται με την Ίντερ. Οι «ροσονέρι» μετά την ισοπαλία με την Σαμπντόρια δεν θέλουν να έχουν και άλλο αρνητικό αποτέλεσμα και έτσι η νίκη στο ματς με την Μπρέσια η νίκη είναι κάτι παραπάνω από μονόδρομος.

Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Κατάνια εκτός έδρας και θέλει να εκμεταλλευτεί και αυτή στραβοπάτημα της Λάτσιο και να την περάσει στην βαθμολογία. Η «Γηραιά Κυρία» μετά την ισοπαλία της με την Φιορεντίνα δεν θέλει και άλλο άσχημο αποτέλεσμα.

Τέλος το πρόγραμμα που κλείνει την αυλαία της αγωνιστικής είναι αυτό της Νάπολι με την Παλέρμο την Δευτέρα. Οι Ναπολιτάνοι μετά την ήττα τους από την Ουντινέζε ψάχνουν την νίκη για να επιστρέψουν στα «τρίποντα».

Η αγωνιστική (15η):

Παρασκευή, 3/12

Λάτσιο – Ίντερ 21:45

Σάββατο, 4/12

Κιέβο – Ρόμα 19:00
Μίλαν – Μπρέσια 21:45

Κυριακή, 5/12

Λέτσε – Τζένοα 16:00
Πάρμα – Ουντινέζε 16:00
Σαμπντόρια – Μπάρι 16:00
Τσεζένα – Μπολόνια 16:00
Φιορεντίνα – Κάλιαρι 16:00
Κατάνια – Γιουβέντους 16:00

Δευτέρα, 6/12

Νάπολι - Παλέρμο 21:45

Δεν υπάρχουν σχόλια: