Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Στη Νιούκαστλ μέχρι το 2015 ο Μπεν Αρφά!

Tην απόκτηση του Χατέμ Μπεν Αρφά για τεσσεράμισι χρόνια ανακοίνωσε η Νιούκαστλ. Ο 23χρονος Γάλλος που φέτος αγωνίζονταν στην Premier League με τη μορφή δανεισμού από τη Μαρσείγ, συμφώνησε με τις «καρακάξες», στις οποίες θα προσφέρει τις υπηρεσίες του μέχρι το 2015.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα με τη Νιούκαστλ. Κατά τη διάρκεια της σύντομης αγωνιστικής παρουσίας μου με το σύλλογο, διασκέδασα και το με το παιχνίδι, αλλά και με τους φίλους της ομάδας. Είναι ένας υπέροχος σύλλογος και είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι μαζί τους στο μέλλον. Θέλω να αποθεραπευτώ όσο πιο γρήγορα γίνεται και ανυπομονώ να επιστρέψω στο γήπεδο. Κατά τη διάρκεια του τραυματισμού μου δέχτηκα την υποστήριξη των φίλων της ομάδας και θέλω τους το ανταποδώσω», ήταν τα λόγια του Μπεν Αρφά, ο οποίος φέτος δόθηκε δανεικός στη Νιούκαστλ από την Μαρσέιγ.

Ικανοποιημένος από την απόκτηση του Μπεν Αρφά δήλωσε πως είναι και ο τεχνικός της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου,

«Το τελευταίο πράγμα που ήθελα, ήταν να τον χάσω, έτσι είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμφωνήσαμε. Είναι ένας κορυφαίος παίκτης το έχει δείξει και στη Γαλλία, αλλά και εδώ στη σύντομη παρουσία του», τόνισε ο Άλαν Πάρντιου.

Ο 22χρονος μέσος αγωνίστηκε μόλις τέσσερις φορές με τις «καρακάξες», καθώς τον περασμένο Οκτώβριο, το διπλό κάταγμα στο πόδι που αποκόμισε στον αγώνα κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, τον κρατά ακόμη εκτός αγωνιστικής δράσης. Ωστόσο, ο Μπεν Αρφά αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα τον Φεβρουάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: