Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Ικανοποίηση και χαμηλοί τόνοι

Στον αγώνα με τον Άρη στρέφεται η προσοχή του Παναθηναϊκού μετά το νικηφόρο πέρασμα από τα Πηγάδια. Οι «πράσινοι» πήραν το ζητούμενο στο ματς με την Ξάνθη και πλέον με περισσότερη ηρεμία βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον τους. Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε βελτιωμένος συγκριτικά με τα προηγούμενα ματς πρωταθλήματος και για μια ακόμα φορά με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζιμπρίλ Σισέ, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και πλέον στρέφει την προσοχή του στα μετεγγραφικά ζητήματα της ομάδας.
Ο Πορτογάλος τεχνικός θα παραδώσει τις επόμενες ημέρες στη διοίκηση τη λίστα με τα ονόματα των παικτών που δεν υπολογίζει για το υπόλοιπο της σεζόν. Ήδη, ο Δημήτρης Γόντικας έχει ξεκινήσει τις προσπάθειες για να αποχωρήσουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές από την Παιανία, καθώς όπως έχει τονιστεί, δε θα γίνουν μετεγγραφές αν δεν υπάρξουν αποχωρήσεις. Στόχος της διοίκησης του Παναθηναϊκού είναι να ξεφορτωθεί τα συμβόλαια των παικτών που αγωνίζονται δανεικοί σε άλλες ομάδες, ενώ θα υπάρξουν αποχωρήσεις και από την Παιανία. Το «τριφύλλι» δε θέλει να παραχωρήσει και πάλι δανεικούς παίκτες, αλλά να προχωρήσει σε παραχωρήσεις, έστω και αν χρειαστεί να πέσουν αρκετά οι οικονομικές απαιτήσεις.
Οι «πράσινοι» έχουν «παγώσει» τις επαφές με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους και οι περιπτώσεις των Γέντρισεκ και Ρινουάντο φαίνεται πως θα μείνουν στην αναμονή. Ο γερμανικός Τύπος αναφέρει πως ο Σλοβάκος επιθετικός δε θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, καθώς η μετεγγραφή χάλασε. Τέλος, η Ντιναμό Μόσχας φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, με τον Παναθηναϊκό να είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: