Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΟΚ-Απορίες και μηνύματα

Οι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς που επικαλέστηκαν οι Κριστιάνο Μοράες και Ναμπίλ Ελ Ζαρ προξένησαν αρκετές απορίες στις τάξεις του ΠΑΟΚ. Ο Μάκης Χάβος απέκλεισε όπως ήταν φυσικό του δύο ποδοσφαιριστές από την αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό (19:30, Novasports2), αλλά το θέμα δεν έληξε.

Οι δύο παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» θα υποβληθούν σήμερα σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί αν ισχύουν τα λεγόμενά τους. Σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι δεν έχουν κάτι θα δημιουργηθεί σημαντικό θέμα και σίγουρα θα υπάρξει θέμα αποχώρησής του. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να παρθούν και συγκεκριμένα μέτρα και να σταλθούν τα απαραίτητα… μηνύματα από τους διοικούντες τον ΠΑΟΚ, αφού δεν θα πρέπει να υπάρχουν αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές.

Βασικός ο Τσουκαλάς

Ο Μάκης Χάβος στο 4-4-2 που σχεδιάζει, σκοπεύει να ξεκινήσει τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, Τσιρίλο, Κοντρέρας το αμυντικό δίδυμο και Σνάουτσνερ και Ζουέλα από δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα. Τον Τσουκαλά θα τον βάλει στο πλευρό του Γκαρσία, στο κέντρο, ενώ στα άκρα σκέφτεται να παρατάξει τους Φωτάκη και Λίνο. Στην επίθεση Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης είναι οι μόνοι σίγουροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: