Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

AEK - Κέρκυρα 0-0

Εντάξει, ο καβγάς Τζιμπούρ - Χιμένεθ προκάλεσε αναστάτωση. Ωστόσο μόνο αυτό έφταιγε για την τραγική εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΚ στο 0-0 με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ;
Με τον χειρότερο τρόπο το 2011 για την ΑΕΚ, αφού μετά το επεισόδιο και την απομάκρυνση του Ραφίκ Τζιμπούρ, οι «κιτρινόμαυροι» ήλθαν ισόπαλοι 0-0 στο πρώτο ματς της χρονιάς με την Κέρκυρα.
Οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ είχαν τον έλεγχο του αγώνα, πραγματοποίησαν αρκετές ευκαιρίες τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν μπορέσανε να διασπάσουν την άμυνα των Φαιάκων, οι οποίοι είχαν κλείσει τους διαδρόμους.
Μάλιστα η «Ένωσης» δεν μπορούσε να σκοράρει ούτε στις καθυστερήσεις παρά το γεγονός ότι ο διαιτητής Βοσκάκης άφησε να παιχτούν δύο παραπάνω λεπτά (από 4’, 6’) .
Το σίγουρο είναι βέβαια ότι το παιχνίδι ήταν μαύρα χάλια από πλευράς θεάματος με τους παίκτες της ΑΕΚ να μη γλιτώνουν το γιουχάισμα από τους λίγους οπαδούς που βρέθηκαν στο παγωμένο ΟΑΚΑ.
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Καράμπελας, Νασούτι, Δέλλας, Γεωργέας, Μάκος (76' Γκερέιρο), Καφές, Έντερ (56' Λεονάρντο), Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο (80' Αμπντουραχμάνι)
Στον πάγκο: Αραμπατζής, Γκερέιρο, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Αργυρίου, Λαγός, Αμπντουραχμάνι
Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής, (62' Καλαντζής) Μίχος, Τσίγκας,
Παρασκευαΐδης, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Ηλίας Ιωάννου (93' Δ. Ιωάννου), Μακρής
Στον πάγκο: Αποστολίδης, Δημήτρης Ιωάννου, Γιάντσης, Λαμπρόπουλος, Χαμπλ, Μακρυδημήτρης, Μάμαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: