Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Πορτίγια και με τη βούλα

Ο Κριστιάν Πορτίγια αποτελεί και επίσημα πλέον την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Άρη. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της την έναρξη της συνεργασίας με τον 22χρονο Ισπανό μέσο ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων.

Το WHO IS WHO του Πορτίγια

Ημ. Γέννησης: 22/08/1988
Ύψος: 1.80
Βάρος: 73
Θέση: Μέσος
Χώρα: Ισπανία

Aναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Cristian Portilla Rodriguez για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως μέσος, έχει γεννηθεί στις 22 Αυγούστου του 1988, έχει ύψος 1.80 και είναι 73 κιλά.
Ο ποδοσφαιριστής σε πολύ μικρή ηλικία τo 2004 ξεκίνησε να φορά την φανέλα της Real Racing Club de Santander έχοντας συνολικά 18 συμμετοχές κι ένα γκολ ως το 2007. Στην συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός στην Racing Club de Ferrol όπου κατέγραψε 15 συμμετοχές στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2007-08. Την σεζόν 2008-09 με την φανέλα της SD Ponferradina είχε 31 συμμετοχές και 4 γκολ. Την σεζόν 2009-10 με την φανέλα της Real Sporting de Gijon "B" είχε 16 συμμετοχές και 4 γκολ στο πρώτο μισό της σεζόν, ενώ μέχρι και σήμερα είχε καταγράψει 6 συμμετοχές με την Real Sporting de Gijon στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Μετά τις υπογραφές, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κίτρινων», έκανε και τις καθιερωμένες δηλώσεις μέσω των οποίων εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω σε μία ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ. Είναι μία ομάδα που και στην πατρίδα μου την Ισπανία έχει πολύ καλό όνομα, πόσο μάλλον μετά τα τελευταία παιχνίδια με την Ατλέτικο. Έρχομαι σε ένα σπουδαίο σύλλογο και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις ώστε να βοηθήσω κι εγώ στην προσπάθεια που γίνεται για να πετύχουμε τους στόχους μας σε Ελλάδα και Ευρώπη», δήλωσε ο Κριστιάν Πορτίγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: