Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

22η αγ.: Ξεμπέρδεψε η Γιουνάιτεντ, εντυπωσιακή για 20 λεπτά η Φούλαμ

Άλλο ένα εμπόδιο στην πορεία για την κατάκτηση του τίτλου ξεπέρασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτή τη φορά στο διάβα της βρέθηκε η Στόουκ και παρότι η απόδοση της ομάδας του Άλεξ Φέργκιουσον δεν ήταν θελκτική οι τρεις βαθμοί προστέθηκαν στη συνολική συγκομιδή της, διατηρώντας την στην κορυφή του πρωταθλήματος.
Ο Μεξικανός Ερνάντες και ο Πορτογάλος Νάνι ήταν εκείνοι που έκαναν τη δουλειά για τους "κόκκινους διαβόλους", σκοράροντας αμφότεροι με εντυπωσιακό τρόπο στο 27' και στο 62'. Στο μεσοδιάστημα οι "πότερς" προσπάθησαν να βάλουν δύσκολα στη Γιουνάιτεντ, ισοφάρισαν με τον Oυάιτχεντ στο 50', αλλά δεν κατάφεραν να φύγουν με κάτι θετικό από το "Όλντ Τράφορντ". 
Στο "Κρέιβεν Κότατζ", η Φούλαμ είχε ένα εκρηκτικό 20λεπτο και με τρία γκολ στο διάστημα 45' - 65' δεν επέτρεψε στη Γουέστ Μπρομ να διεκδικήσει εκτός έδρας αποτέλεσμα. Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο Ντέιβις έδειξε το δρόμο, ενώ οι Ντέμπσεϊ στο 56' και Χάγκελαντ στο 65' σφράγισαν τη νίκη της ομάδας του Μαρκ Χιουζ, η οποία πέτυχε μόλις την τέταρτη εφετινή νίκη της.     
Την πρώτη εκτός έδρας νίκη της μετά από εννέα ανεπιτυχείς προσπάθειες πανηγύρισε η Μπέρμιγχαμ που έσπασε το ρόδι στο "Μπλούμφιλντ". Μάλιστα το 2-1 επί της Μπλάκμπουλ ήρθε στο 89' από γκολ του Νταν. Προηγουμένως οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει με τον Κάμπελ στο 68' το 0-1 από τον Χλεμπ στο 24'.       
Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής
Φούλαμ-Γουέστ Μπρομ 3-0
(45' Ντέιβις, 56' Ντέμπσεϊ, 65' Χάγκελαντ)
Μπλάκμπουλ-Μπέρμιγχαμ 1-2
(68' Κάμπελ - 24' Χλεμπ, 89' Νταν)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Στόουκ 2-1
(27' Ερνάντες, 62' Νάνι - 50' Ουάιτχεντ)
Τετάρτη 5 Ιανουαρίου
Άστον Βίλα-Σάντερλαντ
Νιούκαστλ-Γουέστ Χαμ
Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι
Γουλβς-Τσέλσι
Έβερτον-Τότεναμ
Μπλάκμπερν-Λίβερπουλ
Μπόλτον-Γουίγκαν

Δεν υπάρχουν σχόλια: