Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Νεμπεγλέρας: «Να μείνει η Λάρισα

Την ευχή του η Λάρισα να παραμείνει στην κατηγορία εξέφρασε ο Κώστας Νεμπεγλέρας μιλώντας στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6. «Δεν αξίζει μια ομάδα σαν τη Λάρισα να πέσει», τόνισε ο άσος του Ατρόμητου, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ στο παρελθόν. «Να συνδυάσουμε αποτελέσματα και εμφανίσεις», σχολίασε για την ομάδα του και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του NOVAΣΠΟΡ FM 94.6:

-Για τις εμφανίσεις του με τον Ατρόμητο στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν:

«Χρειάζονται καλές βάσεις. Αγωνίζομαι αρκετά χρόνια σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να είσαι καλός επαγγελματίας. Αυτό το καταφέρνεις μέσα από την καλή ζωή και την καλή προπόνηση. Φυσικά, παίζει ρόλο να μην υπάρχουν τραυματισμοί.

Ό,τι κάνεις στη ζωή σου πρέπει να το αγαπάς. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία αλλά το να είναι σε καλή κατάσταση και να κάνεις καλή ζωή. Όσο πατάω καλά στα πόδια δεν έχω να σκεφτώ το πότε θα σταματήσω, αλλά το πώς θα γίνω καλύτερος».

-Για τους στόχους της ομάδας και τους λόγους:
«Θέλαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να συνδυάσουμε και το καλό αποτέλεσμα. Από δικά μας λάθη δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις πόντους. Νομίζω ότι φέτος η χρονιά άρχισε με τον καλύτερο τρόπο. Από εδώ Και πέρα θέλουμε να συνδυάσουμε και τα αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις».

-Για τη Λάρισα:
«Η χθεσινή Λάρισα ήταν κακή. Θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος θα μείνει στην κατηγορία. Δεν αξίζει μια ομάδα σαν τη Λάρισα να μην μείνει. Έχει και κόσμο και ποδοσφαιριστές και γήπεδο. Ελπίζω να μπορέσει να αλλάξει την κατάσταση. Σε τέτοιες περιπτώσεις, βέβαια, τα πόδια των παικτών γίνονται ακόμη πιο βαριά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: