Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Άφησε δύο βαθμούς και στις Σέρρες

Παρότι προηγήθηκε μόλις στο 2΄ ο ΠΑΟΚ, με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, δεν μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό. Ο Γιώργος Γεωργιάδης ισοφάρισε στο 72΄ χαρίζοντας βαθμό στον Πανσερραϊκό που είχε κατοχή μπάλας στο δεύτερο ημίχρονο. Πάντως μετά το 1-1, ο ΠΑΟΚ είχε σπουδαίες φάσεις για να πάρει τους βαθμούς της νίκης, ενώ είχε και δοκάρι με τον Τσιρίλο. Στο μεταξύ η ατυχία του δικεφάλου συνεχίζεται, καθώς ο Ζουέλα υπέστη υποτροπή του τραύματος του και αποχώρησε.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
2΄ Ο Σαλπιγγίδης δέχεται την πάσα με τακουνάκι από τον Αθανασιάδη και πλασάρει ιδανικά για το 0-1.
16΄ Ο Τσουκαλάς βγάζει σε θέση βολής τον Αθανασιάδη που κοντράρεται την τελευταία στιγμή από αμυντικούς του Πανσερραϊκού.
33΄ Ο Αθανασιάδης με το στήθος πασάρει στον Σαλπιγγίδη που σουτάρει με τον Ράντμαν να μπλοκάρει.
72΄ Ο Γεωργιάδης κάνει την ατομική ενέργεια και με δόση τύχης η μπάλα του «στρώνεται» με το πλασέ να είναι εύστοχο για το 1-1.
84΄ Σουτ του Τσιρίλο πετάγεται ο Ράντμαν και αποκρούει σε κόρνερ.
85΄ Σουτ του Σαβίνι στην κίνηση λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.
91΄ Μετά από κόρνερ και πρώτη απομάκρυνση, ο Τσιρίλο θα σουτάρει από το ύψος της περιοχής στο οριζόντιο δοκάρι!
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:
Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Αλβάρεζ, Παντελιάδης, Γεωργιάδης, Παπάζογλου, Κάστρο, Σουμπίνιο (65΄ Ανάκογλου), Μπέλιτς (80΄ Τάντιτς), Νταλέ, Μαβένε, Λεοζίνιο (89΄ Κέρλα)
ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Γκαρσία, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης, Κοντρέρας, Λίνο, Φωτάκης, Σνάουτσνερ, Τσουκαλάς (85΄ Παπάζογλου), Αθανασιάδης (68΄ Κάτσε), Ζουέλα (42΄ Σαβίνι)

Δεν υπάρχουν σχόλια: