Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Τελειώνει ο Άντερσεν, τρομοκρατημένοι οι παίκτες

Η θηλιά αρχίζει να σφίγγει στο λαιμό της ΑΕΛ που όσο παίρνει ο καιρός και οι αγωνιστικές ολοένα και  πιο κοντά έρχεται στο φάσμα του υποβιβασμού. Η ήττα από τον Ατρόμητο και τα όσα κωμικοτραγικά επακολουθήσαν φανερώνουν την κατάσταση η οποία επικρατεί στις τάξεις του θεσσαλικού συλλόγου, με τους παίκτες να δείχνουν ανήμποροι να σηκώσουν κεφάλι, τους οπαδούς να βράζουν και τον Κώστα Πηλαδάκη να βρίσκεται σε απόγνωση. Ο ιδιοκτήτης της Λάρισας σκέπτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξει για ακόμα μια φορά προπονητή, αφού βλέπει ότι ο Γιόρν Άντερσεν δεν μπορεί εύκολα να αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του και είναι φυσιολογικό αυτό καθώς είναι ένας Νορβηγός τεχνικός που έχει άλλη φιλοσοφία, άλλη νοοτροπία και διαφορετική κουλτούρα από εμάς τους έλληνες πάνω στο θέματα του ποδοσφαίρου.
Ο Πηλαδάκης έχει καταλάβει ότι το τελευταίο του χαρτί θα πρέπει να το παίξει με Έλληνα προπονητή, ο οποίος θα μπορέσει να δουλέψει στον τομέα της ψυχολογίας και θα καταφέρει να ξυπνήσει τον κοιμώμενο εγωισμό των ποδοσφαιριστών του!
Όσων βέβαια έχουν καταφέρει  να συνέλθουν από το σοκ της 5ωρης ομηρίας το βράδυ της Τρίτης έξω από το ξενοδοχείο που καταλύει η αποστολή της ομάδας. Μια αποστολή που αφέθηκε στο έλεος της από όλους όσοι είχαν την ευθύνη να την προστατέψουν και οι μόνοι που κάτι προσπάθησαν να κάνουν κάτι ήταν οι 30 αστυνομικοί που βρέθηκαν στο χώρο του ξενοδοχείου, όμως πώς να τα βάλεις με 500 εξαγριωμένους οπαδούς; Πολλοί από τους ποδοσφαιριστές και ειδικά οι ξένοι ήθελαν να μαζέψουν τα πράγματα τους και να φύγουν καθώς τρομοκρατήθηκαν και μόνο στην ιδέα του τι θα συμβεί εάν τελικά η ομάδα υποβιβαστεί
Σε ότι αφορά την προπονητολογία τα ονόματα που ακούγονται είναι του Παύλου Δερμιτζάκη κατά κύριο λόγο τον οποίο όμως δεν ήθελαν ούτε πριν από ένα μήνα οι οπαδοί της ΑΕΛ, ενώ δεν αποκλείεται και έκπληξη τύπου Γιώργου Παράσχου, ο οποίος έχει αναλάβει πολλές επικίνδυνες αποστολές στην καριέρα του και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.
Η προπόνηση της Τετάρτης ακυρώθηκε καθώς οι άνθρωποι της ομάδας αλλά και οι ποδοσφαιριστές φοβήθηκαν νέα «επίσκεψη» των οπαδών και έτσι η προετοιμασία για το πολύ δύσκολο και καθοριστικό εκτός έδρας ματς με την Καβάλα, ξεκίνησε με ξεκούραση και περισυλλογή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: