Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Να διώξουν τους… καλικάντζαρους

Παραμονή των Θεοφανίων πραγματοποιούνται οι υπόλοιπες αναμετρήσεις 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με τις ομάδες να έχουν στόχο τις νίκες για να διώξουν τους… καλικάντζαρους και τα προβλήματα που έχει η κάθε μία.

Ο πρωτοπόρος, Ολυμπιακός υποδέχεται στο Καραϊσκάκη τον Ηρακλή, η ΑΕΚ την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ, στη σκιά του επεισοδίου Χιμένεθ-Τζεμπούρ, ενώ ο ΠΑΟΚ κοντράρεται στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό.

Μεγάλο ενδιαφέρον και στο Βόλο, όπου ο τοπικός, Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο και στην Τρίπολη, με τον Αστέρα να αναζητά τη νίκη κόντρα στον ανεβασμένο, Εργοτέλη. Ζωντανά όλα τα παιχνίδια από τον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 και το www.sport-fm.gr

Τετάρτη, 5/1

Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης (15:00, Novasports 2)

Και τώρα… τρέχουμε! Περιθώρια για άλλες απώλειες δεν έχουν οι Τριπολιτσιώτες και η νίκη είναι μονόδρομος κόντρα στον Εργοτέλη. Οι Κρητικοί τα πήγαν εξαιρετικά στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και θέλουν να συνεχίσουν ανάλογα. Αντίθετα, οι Αρκάδες, που ακόμα «ψάχνουν» την πρώτη τους εντός έδρας νίκη, πρέπει να αρχίσουν να μαζεύουν βαθμούς, αν επιθυμούν να παραμείνουν στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου…

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Απόστολος Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας), Γεωργιάδης (Κοζάνης)

ΓΗΠΕΔΟ: Αστέρα

ΑΕΚ-Κέρκυρα (17:15, Novasports 1)

Ωραίο… ποδαρικό. Στη σκιά του απίστευτου καυγά Τζεμπούρ-Χιμένεθ -που έθεσε εκτός ομάδας τον πρώτο- η ταλαίπωρη ΑΕΚ υποδέχεται την Κέρκυρα και θέλει τη νίκη, μπας και βρει λίγη ηρεμία. Δύσκολα θα υπάρξουν εκπλήξεις στην ενδεκάδα της Ένωσης για την αναμέτρηση της Τετάρτης, ενώ, από την άλλη, η Κέρκυρα έρχεται χωρίς άγχος στην Αθήνα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μιχάλης Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΒΟΗΘΟΙ: Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Φωσκόλου (Πειραιάς)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

Ολυμπιακός Βόλου-Πανιώνιος (17:15, Novasports 2)

Η επιστροφή του Ολυμπιακού Βόλου στα «σαλόνια» μετά από 20 χρόνια συνοδεύτηκε από ένα πολύ σπουδαίο διπλό στη Νέα Σμύρνη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος… Τώρα, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου, στόχος της ομάδας του Βόλου είναι το «δύο στα δύο» κόντρα στους «κυανέρυθρους», προκειμένου να διατηρηθεί στα… ψηλά πατώματα της βαθμολογίας. Από την άλλη, το θετικό αποτέλεσμα είναι μονόδρομος για τον «ιστορικό», που ξεκινάει την προσπάθειά του για τη σωτηρία.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μιχάλης Κουκουλάκης (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Φαντόπουλος (Πειραιάς)

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ Βόλου

Ολυμπιακός-Ηρακλής (19:30, NET)

Και ενώ οι Μανιάτης και Κουμορτζί βρίσκονται μια «ανάσα» πριν… πιάσουν λιμάνι, ο πρωταθλητής χειμώνα Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ηρακλή στο Φάληρο. «Πλήγμα» με Ουρτάδο, καθώς ο αμυντικός μέσος των «ερυθρολεύκων» αισθάνθηκε μία ενόχληση στον δεξιό δικέφαλο μηριαίο και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μυϊκή ρήξη, κάτι που σημαίνει πως δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του κόντρα στον «Γηραιό». Στον αντίποδα, στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη τέθηκε ο Πάμπλο Λίμα, που επέστρεψε από την Ουρουγουάη, όπου πέρασε τις ημέρες των εορτών.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πέτρος Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Γ. Καραϊσκάκης»

Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ (19:30, Nova sports 2)

Από τις πλέον ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις είναι αυτή του Πανσερραϊκού με τον ΠΑΟΚ στις Σέρρες. Ο «Δικέφαλος» της Θεσσαλονίκης θέλει τη νίκη, προκειμένου να διατηρηθεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, αλλά θα πρέπει να «νικήσει» και τις απουσίες στη μεσαία γραμμή, με τον Ίβιτς τραυματία και τους Βιτόλο, Βιεϊρίνια τιμωρημένους.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπιτσίδης (Θράκης), Μαγιάννης (Άρτας)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Σερρών

Δεν υπάρχουν σχόλια: