Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Προτάθηκε ο Παπαδόπουλος στον Αρη

Σε αναζήτηση επιθετικού βρίσκονται στον Αρη, μετά τον τραυματισμό του Σέρχιο Κόκε -που θα τον κρατήσει μακριά από τις υποχρέωσεις της ομάδας από 2 έως 4 εβδομάδες- και το όνομα του Δημήτρ Παπαδόπουλου, είναι αυτό που βρίσκεται στο προσκήνιο.
Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού προτάθηκε στους θεσσαλονικείς, οι οποίοι εξετάζουν την περίπτωση απόκτησής του. Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να έχουν έρθει ήδη σε επαφή, με τον 29χρονο να εκφράζει την επιθυμία επιστροφής του στην Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι η Θέλτα, στην οποία αγωνίζεται, διεκδικεί την άνοδό της στην Primera Division.
Από `κει και πέρα, αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Κάρλος Ρουίζ στον Αρη, παρά το νικητήριο γκολ που πέτυχε σε βάρος της Καβάλας. Ο παίκτης κλήθηκε από την Εθνική ομάδα της Γουατεμάλα για το παιχνίδι με τον Παναμά, που θα γίνει σε δύο εβδομάδες στο πλαίσιο τον Παναμερικανικών Αγώνων και ο Αρης συναίνεσε στο να συμμετάσχει. Αυτό σημαίνει ότι δεν καίγονται ιδιαίτερα να τον κρατήσουν και δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτηση και άλλου επιθετικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: