Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

"Περιμένουμε για τα ανταλλάγματα"

Ο Πανιώνιος θα λάβει 1,2 εκατομμύρια ευρώ και παίκτες για την παραχώρηση των Μανιάτη και Κουμορτζί όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γεράσιμος Βεντούρης. Τα πλάνα του Λεμονή για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Το "αφεντικό" των "κυανέρυθρων" μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣΠΟΡ FM 94.6" για την πορεία της ομάδας.
Ταυτόχρονα αναφέρθηκε και στην μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη στον Ερασιτέχνη.
Αρχικά για την αργοπορία της μεταβίβασης, ανέφερε: «Μέχρι την τελευταία στιγμή υπήρχαν προβλήματα με κάποιες συμβάσεις που είχε υπογράψει ο κ.Τσακίρης με τράπεζες και μας καθυστέρησαν στη διαδικασία. Ξεπεράστηκαν όμως, ενώ κι εμείς υπογράψαμε κάποιες διαβεβαιώσεις και με αμοιβαία προσπάθεια τελειώσαμε. Ο κ.Τσακίρης δεν έχει πλέον καμία σχέση με τα διοικητικά τέλος, αν και παραμένει μέτοχος σε ένα ποσοστό 14 με 15%. Οικονομικά δεν συμμετέχει».


Για το μέλλον του Πανιωνίου, απάντησε: «Το μεγάλο ζητούμενο είναι ποιος θα ενισχύει οικονομικά τον Πανιώνιο. Θέλει ακόμα μια βδομάδα για να μπει 100% δικό μας Διοικητικό Συμβούλιο. Ψάχνουμε για ανθρώπους που θα επενδύσουν και θα έλθουν να αγοράσουν την ΠΑΕ. Σκεφτόμαστε επίσης και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με μετοχές τον κόσμο. Για φέτος δεν υπάρχει πρόβλημα και μαζί με κάποια χρήματα που θα πάρουμε από τις μεταγραφές θα πορευτούμε ανάλογα. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει κάποιος επιφανής πανιώνιος που να πει βάζω 3,4,5,10 εκατομμύρια ευρώ. Η ομάδα θέλει 2 εκατ. ευρώ περίπου για να λειτουργήσει».


Όταν ρωτήθηκε για τα τρία εκατομμύρια ευρώ που έβαζε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, τόνισε: «Ο κ. Τσακίρης έκανε πάρα πολλά λάθη που του στοιχίσανε κιόλας».


Για τους Μανιάτη και Κουμόρτζι, είπε: «Δεν προχώρησαν χτες τα πράγματα, από σήμερα θα δούμε. Σήμερα αναμένεται να κριθεί και για τον Μήτρογλου. Εφόσον οριστικοποιηθούν τα έμψυχα ανταλλάγματα, με κυριότερο αυτό του επιθετικού, τότε όλα θα τελειώσουν. Στα λεφτά τα έχουμε βρει ήδη. Ο Πανιώνιος θα πάρει 1.2 εκατομμύρια ευρώ και παίκτες. Αν τώρα δεν έρθει κάποιος ποδοσφαιριστής θα πάρουμε παραπάνω χρήματα για να κάνουμε εμείς μεταγραφές. Αν ολοκληρωθεί η συμφωνία ο Μανιάτης θα πάει στον Ολυμπιακό άμεσα και ο Κουμόρτζι προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου».

Για την περίπτωση να χαλάσει η συμφωνία με τον Ολυμπιακό, ο Γεράσιμος Βεντούρης, επεσήμανε: «Θα κοιτάξουμε αλλού».

Τέλος για τους παίκτες που θέλει ο Πανιώνιος, δήλωσε: «Ο κ. Λεμονής ζήτησε ενίσχυση από Λεμονή και για τον λόγο αυτό δεν θα φύγουν άλλοi παίκτες μετά τους Μανιάτη και Κουμόρτζι. Θέλουμε 3-4 παίκτες, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε κανέναν. Ο προπονητής κινείται για δύο μέσους, έναν φορ κι έναν μπακ κεντρικό ή πλάγιο».


Τα πλάνα του Λεμονή

Στο μεταξύ στα αγωνιστικά με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί  ο Πανιώνιος στο "Πανθεσσαλικό" στάδιο κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Αναφορικά με τα πλάνα του Τάκη Λεμονή για την ενδεκάδα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μάχο, στο δεξί άκρο ο Βαρό, στο αριστερό ο Κοντοές και στο κέντρο της άμυνας οι Λάτκα και Σιόβας.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Κουμορτζί, Τσότσαλιτς και Αναστασόπουλος και στην επίθεση οι Ριέρα, Σάμαρης και Μπάλαμπαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: