Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Ονουάτσι: "Δεν ήταν καλύτερος ο Αρης"

Ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι, μία ημέρα μετά την αναμέτρηση της Καβάλας με τον Αρη στην Θεσσαλονίκη, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4», τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα του αγώνα αδικεί τις προσπάθειες που κατέλαβαν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του.
«Δεν ήταν δίκαιο χθες το αποτέλεσμα, ο Άρης δεν ήταν καλός, μπορεί να προκρίθηκε στο Europa League αλλά χθες έκανε ένα σουτ και πήρε την νίκη. Εμείς παίξαμε καλύτερα αλλά δεν πήραμε ούτε βαθμό και είμαστε απογοητευμένοι για αυτό», ανέφερε αρχικά.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην (διαφαινόμενη) αλλαγή προπονητή: «Πιστεύω ότι η ομάδα χρειαζόταν αυτή την αλλαγή για να μπορέσει να πάει σε μια νέα κατεύθυνση. Η αλλαγή έπρεπε να γίνει τώρα ή ποτέ, θέλουμε να βγούμε στην Ευρώπη φέτος και έχουμε να ανταγωνιστούμε σημαντικές ομάδες, έτσι πρέπει να ανεβούμε επίπεδο. Έτσι η αλλαγή θα είναι καλή για την ομάδα, περιμένουμε από τον νέο προπονητή να μας δώσει νέες κατευθύνσεις ως ομάδα, να φέρει νέα πράγματα στο παιχνίδι μας. Ο τωρινός προπονητής δεν ήξερε την ελληνική πραγματικότητα και δεν μπορούσε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική με τους κύριους αντιπάλους για την έξοδο στην Ευρώπη».
Ο Ονουάτσι μίλησε και για την διαιτησία του Βασίλη Παμπορίδη: «Αγαπώ πολύ την Ελλάδα, είμαι χρόνια εδώ και νοιώθω όπως ακριβώς στην πατρίδα μου στην Αφρική. Το διασκεδάζω πολύ που είμαι εδώ και πιστεύω ότι οι διαιτητές πρέπει να μην επεμβαίνουν στον ρυθμό του αγώνα, χθες ο διαιτητής άλλαζε στυλ από λεπτό σε λεπτό και οι ομάδες δεν μπορούσαν αν βρουν ρυθμό. Θα πρέπει να αφήνουν το παιχνίδι να παίζετε ελεύθερα, όπως μας μας αρέσει εμάς τους παίκτες να παίζουμε».
Τέλος, για το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή σε κάποια άλλη ελληνική ομάδα που θα έχει υψηλότερους στόχους από την Καβάλα, είπε:«Δεν το ξέρω αυτό, εσείς θα πρέπει να μου πείτε για αυτό. Όπως είπα αγαπώ την Ελλάδα, μου αρέσει πολύ εδώ και θα ήθελα να παίξω σε μια μεγαλύτερη ομάδα αν γίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: