Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Με τα βλέμματα στον Τσουκαλά

Να περάσει νικηφόρα από τις Σέρρες θέλει ο ΠΑΟΚ, στο ματς με τον Πανσερραϊκό (19:30 Novasports 2). Ο Μάκης Χάβος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του τους τρεις βαθμούς της νίκης, προκειμένου να διατηρηθεί ο «Δικέφαλος» του Βορρά σε τροχιά play off. Ο Έλληνας τεχνικός ετοιμάζει για το βασικό σχήμα των «ασπρόμαυρων» τον Τσουκαλά, του οποίου τα έγγραφα έχουν φτάσει ήδη στα γραφεία της ΕΠΟ.
Το 4-4-2 θα είναι η αγωνιστική διάταξη του ΠΑΟΚ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια και τους Τσιρίλο-Κοντρέρας στο κέντρο της άμυνας. Οι Σνάουτσνερ και Ζουέλα θα καλύψουν τα άκρα της άμυνας, ενώ ο Τσουκαλάς με τον Γκαρσία θα είναι οι δυο κεντρικοί χαφ. Οι Φωτάκης και Λίνο θα αγωνιστούν στις πτέρυγες της μεσαίας γραμμής, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη. Ο ΠΑΟΚ θέλει να δείξει πως δεν επηρεάστηκε αρνητικά από τη διακοπή του πρωταθλήματος και πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.
Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ ενημέρωσαν τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς πως θα πρέπει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Βόσνιος επιθετικός δεν έχει βοηθήσει όσο θα περίμεναν οι διοικούντες του «Δικέφαλου» του Βορρά, την εφετινή σεζόν. Ο έμπειρος επιθετικός αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών και ο ΠΑΟΚ δεν είναι αρνητικός στην παραχώρησή του, εφόσον βρεθεί κάποια ικανοποιητική πρόταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: