Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Και τα «x» έχουν… 9 για τον Βόλο! 0-0 με τον Πανιώνιο

Τις εννιά-αισίως- ισοπαλίες στο πρωτάθλημα έφτασε ο Ολυμπιακός Βόλου στο πρωτάθλημα, ενώ βρισκόμαστε στην 16η αγωνιστική.
Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη παρότι στο β` ημίχρονο έπαιζε σαν τη... γάτα με το ποντίκι τον Πανιώνιο στο Πανθεσσαλικό δεν μπόρεσε να σκοράρει και μοιραία έμεινε στο 0-0 με τους «κυανέρυθρους» που πήραν βαθμό σε μια δύσκολη έδρα.
Μπρέσκα-που μπήκε πάλι αλλαγή κι έκανε… παπάδες- (52`), Σολάκης (54`) και Μόνχε (58`) έχαναν τα… άχαστα και στο 82` ο Σκούρτης παραλίγο να κάνει… κηδεία, αλλά ο πιτσιρικάς του Πανιωνίου σπατάλησε την ευκαιρία. Οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλη μια καλή (διπλή) φάση με Ριέρα και Μπάλαμπαν στην αρχή του ματς, ενώ πίεσαν και στο τέλος, αλλά δεν…
Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Μητρόπουλος (46` Μπρέσκα), Ζέλεσι, Ντολεζάι, Καπετάνος( 73΄Ρόκας), Λεάντρο, Σολάκης, Μάρτιν, Σανκαρέ, Ζαραδούκας, Μόνχε
Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Βάρο, Κοντοές, Λάτκα, Σιόβας, Όμο, Τσότσαλιτς, Κουμορτζί (76΄Γουνδουλάκης), Σάμαρης (59΄Κούκετς), Ριέρα, Μπάλαμπαν ( 76΄Σκούρτης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: