Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΑΕΚ στις Σέρρες (3-1)

Ο παλιός Λύμπε έβαλε δύο γκολ, ο παλιός Γεωργέας κέρδισε ένα πέναλτι, ο παλιός καλός Μπλάνκο άνοιξε το σκορ και η νέα (μετά Τζιμπούρ) ΑΕΚ ήταν ωραία στις Σέρρες (3-1). Δείτε τα γκολ.
Μία παλιά καλή ΑΕΚ παρακολούθησαν οι Έλληνες ποδοσφαιρόφιλοι το απόγευμα της Κυριακής στις Σέρρες. Μετά τον κακό χαμό που δημιουργήθηκε με τον Τζιμπούρ και τη λευκή ισοπαλία με την Κέρκυρα, η «Ένωση» κατάφερε να αποδείξει για μία ακόμα φορά ότι είναι διπρόσωπη, επικρατώντας 3-1 του Πανσερραϊκού.
Οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ ευτύχησαν να προηγηθούν από νωρίς (9’) με το γκολ του Μπλάνκο, ενώ στο 37’ ο Λυμπερόπουλος διπλασίασε τα τέρματα των «κιτρινόμαυρων». Ο Πανσερραϊκός μείωσε με τη γκολάρα του Γεωργιάδη ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Λυμπερόπουλος.
Πανσερραϊκός (Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Άλβαρεζ, Παντελιάδης, Γεωργιάδης, Παπάζογλου, Κάστρο, Σουμπίνιο (80' Τάντις), Μπέλιτς, Νταλέ, Μαβένε, Λεοζίνιο (72' Λεοζίνιο)
16:38
ΑΕΚ (Χιμένεθ): Σάχα, Μανωλά, Γκερέιρο, Μάκο, Καράμπελα, Μπλάνκο (87' Λεονάρντο), Λαγό, Γεωργέα, Σκόκο (92' Έντερ), Λυμπερόπουλο, Δέλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: