Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Πετκάκης: «Θέλω Ευρώπη»

Την επιθυμία να αγωνιστεί με την Καβάλα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εξέφρασε ο Δημήτρης Πετκάκης. Ο δεξιός μπακ των «αργοναυτών» αναφέρθηκε στη νίκη 1-0 επί της Λάρισας, καθώς επίσης και στην έως τώρα πορεία της ομάδας του στο εφετινό πρωτάθλημα. Ο Πετκάκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:
Για τη νίκη επί της Λάρισας: "Η βαθμολογική θέση της Λάρισας είναι χαμηλά και ξέραμε ότι οι αντίπαλοί μας θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις. Εμείς ήμασταν για καιρό χωρίς νίκη και θέλαμε πολύ τους τρεις βαθμούς. Φάνηκαν η αγωνιστικότητα και το πάθος που είχαμε και ήμαστε ανώτεροι καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα".
Για το πρωτάθλημα: "Φέτος έτσι όπως πάει το πρωτάθλημα όλες οι ομάδες είναι κοντά. Με δυο επιτυχίες μπορεί να βρεθείς ψηλά στη βαθμολογία και το αντίθετο. Συνέχεια πρέπει να προσπαθείς για το καλύτερο για να πετύχεις τους στόχους που έχεις από την αρχή της χρονιάς".
Για το γεγονός πως υπάρχουν πολλοί ξένοι στο ρόστερ της Καβάλας: "Όταν σε μια ομάδα είναι αρκετοί οι ξένοι είναι δύσκολο στην αρχή. Είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται σε όλο τον κόσμο. Παίζουν ρόλο πράγματα όπως ο συντονισμός με όλο το προπονητικό τιμ. Από πέρσι φάνηκε ότι οι ξένοι παίκτες προσαρμόζονται γρήγορα στην ομάδα της Καβάλας. Γι' αυτό και η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο".
Για τους προσωπικούς του στόχους: "Έχω συμβόλαιο με την Καβάλα μέχρι το καλοκαίρι. Οι στόχοι μου είναι και οι στόχοι της ομάδας. Θέλω να βγούμε στην Ευρώπη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: