Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

«Θα μιλήσουμε με Χαβίτο»

Tην πρόθεση της διοίκησης να ανανεώσει το συμβόλαιο του Χαβίτο αποκάλυψε ο πρόεδρος του Άρη Θανάσης Αθανασιάδης.

Σύσσωμη η οικογένεια του Άρη (ΠΑΕ, ΚΑΕ, Ερασιτέχνης, Λέσχη Φίλων Άρη) συμμετείχε στην κοπή της πίτας των «κίτρινων», που έγινε στο «Αλεξάνδρειο». Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Θανάσης Αθανασιάδης μίλησε για το θέμα του Χαβίτο και το ματς με τον Παναθηναϊκό.

«Ο Χαβίτο δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΄Αρη. Τις επόμενες μέρες θα μιλήσουμε με τον παίκτη για να ανανεώσουμε το συμβόλαιό του, όπως έχουμε κάνει μια φορά στο παρελθόν, πάντα με κορωνίδα το συμφέρον της ομάδας» δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Αναφερόμενος στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο Αθανασιάδης είπε πως «πάντα μετά από κάθε μάχη, συμμετρικά αναλύουμε τα πλην και τα συν βγάζοντας το τελικό συμπέρασμα που θα μας βοηθήσει για τα επόμενα παιχνίδια».

Για την ανάγκη να αποκτήσει ο Άρης ένα νέο γήπεδο μίλησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Παπαδόπουλος. «Έχει παγώσει εδώ και καιρό το θέμα του γηπέδου και πρέπει να το φέρουμε ξανά στο προσκήνιο. Το «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι  μικρό για τον Άρη» τόνισε.

Στα μεταγραφικά, η εβδομάδα που αρχίζει θα είναι γεμάτη εξελίξεων. Ο Έντσο Καλίντσκι αναμένεται να γίνει το δεύτερο απόκτημα των «κίτρινων». Ο παίκτης φθάνει τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Ο Εντού είναι «κλεισμένος» από τον Άρη, που περιμένει όμως τον Καμίλ Γκροσίτσκι ενώ επιχειρεί μπάσιμο και για τον 27χρονο φορ της Σοσό, Βάσλαβ Σβέρκος τον οποίο διεκδικεί και ο Πανσερραϊκός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: