Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Τίτλοι τέλους για Νέβιλ

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Γκάρι Νέβιλ θα σταματήσει την καριέρα του στο τέλος της σεζόν, καθώς θεωρεί ότι δεν μπορεί να αποδώσει πλέον στο υψηλότερο επίπεδο
Ο Γκάρι Νέβιλ ανακοίνωσε στους φίλους του ότι δεν θέλει να παίξει για κάποια άλλη ομάδα και θα προτιμούσε να αναλάβει μια θέση προπονητή στο «Ολντ Τράφορντ», όταν τελειώσει την 19χρονη καριέρα του το καλοκαίρι.
Ο 35χρονος έχει κάνει μόλις τέσσερις εμφανίσεις αυτή τη σεζόν και δεν τα πήγε καλά στην τελευταία του συμμετοχή, καθώς γλίτωσε την κόκκινη κάρτα εναντίον της Γουέστ Μπρομ, και έδειχνε βαρύς.
Ο Νέβιλ πιστεύει, σύμφωνα με τοπικά μέσα, ότι το κορμί του τον εγκαταλείπει και θα προτιμούσε να σταματήσει έχοντας παίξει μόλις σε μια ομάδα και προτιμάει να τελειώσει την καριέρα του στην Γιουνάιτεντ παρά να κατέβει επίπεδο.
Μια επιλογή για τον δεξί μπακ είναι να αναλάβει την ομάδα αναπληρωματικών της Γιουνάιτεντ όπως ο Όλε Γκούναρ Σόλκσιερ, που έχει αναλάβει την Μόλντε μετά από δυόμιση χρόνια στο προπονητικό τιμ της Μάντσεστερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: