Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Πού να ‘σαι τώρα?

Γεννημένος στις 9 Οκτωβρίου 1976 στη Μελβούρνη, ο Μιχάλης Πανόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Χέιντελεμπεργκ Γιουνάιτεντ και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα το 1993.
Δύο χρόνια μετά, το καλοκαίρι του 1995, ο Πανόπουλος πήρε μεταγραφή για τον Αρη. Με την κιτρινόμαυρη φανέλα αγωνίστηκε επί τέσσερις σεζόν, αριθμώντας 55 συμμετοχές και σημειώνοντας οκτώ γκολ. Το ’99 ο Πανόπουλος πήγε δανεικός στη… σκωτσέζικη Νταντί Γιουνάιτεντ.
Από εκεί, το καλοκαίρι του ’99, τον απέκτησε η Πόρτσμουθ δίνοντας 1 εκατ. λίρες στον Αρη! Στους «πομπές» έμεινε για δύο χρόνια και… κάτι, με απολογισμό 6 γκολ σε 54 ματς.
Ακολούθως, επέστρεψε στη Σκωτία για λογαριασμό της Ντανφέρμλιν, το 2003 γύρισε στον Αρη αλλά εντέλει δεν έπαιξε λεπτό και αποχώρησε.Το 2003 ο Πανόπουλος έπαιξε με την ομάδα της Σάουθ Μέλμπουρν στην Αυστραλία ενώ την περίοδο 2004-05 φόρεσε τη φανέλα της Κέρκυρας, παίζοντας όμως σε ελάχιστα ματς και αποδεσμεύθηκε το 2006 (με τους «Φαίακες» πλέον στη Β’ Εθνική).
Υστερα από μια μικρή διακοπή, το 2007 πήγε στους Οουκλέι Κάνονς. Προπονητής στην εν λόγω ομάδα ήταν ο Τζόνι Αναστασιάδης(παλιός άσος του ΠΑΟΚ) και από το 2009 ο Πανόπουλος απέκτησε τον διπλό ρόλο του παίκτη και βοηθού του Τζόνι.
Σε καριέρα 12 ετών ο Πανόπουλος έχει αγωνιστεί σε πάνω από 35 αγώνες. Για τους απανταχού fans και πιστούς, ο Πανόπουλος έχει γκρουπ θαυμαστών στο facebook.
Σημειωτέον πως χρίστηκε διεθνής με την εθνική Ελπίδων της Ελλάδας, εξ ου και δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Αυστραλίας. Επιμελεια Koubanezos

Δεν υπάρχουν σχόλια: