Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Αναμετρήσεις… φωτιά

Μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον σε όλες τις σημερινές αναμετρήσεις για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας… Ξεχωρίζει η μάχη στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα στον Πανιώνιο που καίγεται για βαθμούς με την SKODA Ξάνθη, αυτή στο Καυταντζόγλειο, με τον Ηρακλή να υποδέχεται τον Ατρόμητο και αυτή στο Παγκρήτιο μεταξύ του Εργοτέλη και του Ολυμπιακού Βόλου. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός δοκιμάζεται εκτός έδρας με την Κέρκυρα, όμοια, η ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό, ενώ ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα αντιμετωπίζει τον ανεβασμένο Αστέρα Τρίπολης. Όλες οι αναμετρήσεις από NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 και www.sport-fm.gr

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

Κυριακή 9/1

Εργοτέλης-Ολυμπιακός Βόλου (15:00, NovaSports 3)

Τσακ, στη μέση! Σχεδόν ισόβαθμοι (έναν πόντο περισσότερο οι φιλοξενούμενοι), με ισορροπημένο ρεκόρ εντός και εκτός αντίστοιχα (4-0-4 και 2-4-2) και προερχόμενοι από… προσγειώσεις την προηγούμενη αγωνιστική (οι Κρητικοί από τον Αστέρα, μετά το σερί τους και οι Βολιώτες από τον Πανιώνιο, μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ), Εργοτέλης και Ολυμπιακός Β. δεν θα… εκπλήξουν κανένα -ό,τι αποτέλεσμα κι αν φέρουν στο Παγκρήτιο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παμπορίδης (Κιλκίς)
ΒΟΗΘΟΙ: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Παγκρήτιο


Ηρακλής-Ατρόμητος (15:00, NovaSports 2)

«Μην κοιτάς κάτω»! Με τη ζώνη του υποβιβασμού να χάσκει ακριβώς από κάτω τους, Ηρακλής και Ατρόμητος θέλουν να σπρώξουν ο ένας τον άλλο στο… στρες! Με οδηγό το προηγούμενο εντός έδρας οι μεν (ΑΕΚ) και το προηγούμενο… γενικώς οι δε (Λάρισα), αμφότεροι θα ψάξουν νίκη που θα κρατήσει (έστω προσωρινά) μακριά τους μπελάδες.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Κουρομπύλια (Καρδίτσας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Καυταντζόγλειο»


Πανιώνιος-SKODA Ξάνθη (15:00, NovaSports 4)

Ώρα για… τσαμπί! Το «μάζευε κι ας είν’ και ρώγες» που ακολουθεί μετά την έλευση Λεμονή (τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς) σουλούπωσε κάπως τη βαθμολογική θέση του Πανιωνίου. Ωστόσο για να μεταφερθεί εκείνη (ενδεχομένως και εκτός ζώνης) το τρίποντο με την Ξάνθη φαντάζει απαραίτητο. Εύκολο, πάντως, δεν φαντάζει σε καμία περίπτωση -δεδομένου ότι οι ακρίτες, πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό, «έτρεχαν» ένα αήττητο σερί επτά αγώνων.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνου (Αιτ/νίας), Φραγκιαδάκης (Δωδ/νήσου)

ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης


ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης (17:15, NovaSports 2)

Όχι άλλα… Αστέρια! Πρώτα τα είδε από την Κέρκυρα, μετά από τον… Γεωργιάδη και πλέον ο ΠΑΟΚ ψάχνει -στο παιχνίδι με τους Αρκάδες- να συνέλθει από τις μη αναμενόμενες αγωνιστικές «σφαλιάρες». Από τη στιγμή που έκανε νίκη (και μάλιστα άνετη) στην Τρίπολη, τίποτα (ακόμα και θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα) δεν φαντάζει ακατόρθωτο για την ομάδα του Βλάχου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Γουργιώτης (Φθιώτιδας)

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα


Πανσερραϊκός-ΑΕΚ (17:15, NovaSports 3)

Στις Σέρρες… μπας κι έρθουν καλύτερες μέρες! Μετά την αποτυχία μέχρι και στο «ποδαρικό» με την Κέρκυρα -κι εν μέσω του εμφυλίου με τον Τζεμπούρ- η ΑΕΚ θα προσπαθήσει τουλάχιστον να θυμηθεί πως είναι το διπλό στο πρωτάθλημα (το αγνοεί από το ντεμπούτο του Χιμένεθ). Εμπόδιο σαν κι αυτό στον ΠΑΟΚ ελπίζει να υψώσει ο Πανσερραϊκός -τον οποίο έχει στριμώξει ελαφρώς η μία μόλις νίκη στα επτά τελευταία ματς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)
ΒΟΗΘΟΙ: Φαντόπουλος (Πειραιά), Ελευθερίου (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Σερρών


Κέρκυρα-Ολυμπιακός (19:30, NovaSports 2)

Διαφορά; Ποια διαφορά; Προσποιούμενος ότι το +5 δεν υπάρχει, ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει από την Κέρκυρα με την ίδια… άνεση που θα πάει εκεί. «Πονηρό» παιχνίδι για τους Πειραιώτες, που έχουν φόρμα και ψυχολογία -αλλά ενδεχομένως να έχουν και… προβλήματα (σαν τα πρόσφατα των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ), αν αφιχθούν χαλαροί στο νησί!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Γούκος (Ηπείρου), Αργυρός (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ Κέρκυρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: