Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Viva Κριστιάνο

Φοβερό παιχνίδι διεξήχθη στο Μπερναμπέου ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Βιγιαρεάλ με νικητές τους γηπεδούχους με 4-2.

Εκπληκτικός ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος πέτυχε τρία γκολ και έδωσε την ασιστ του τέταρτου γκολ στον Κακά, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά την επανεμφάνισή του.

Εξαιρετική για άλλη μια φορά η Βιγιαρεάλ που δεν άντεξε όμως την πίεση της «βασίλισσας».

Αψιμαχίες μεταξύ των δύο πάγκων από προκλήσεις του Μουρίνιο στα γκολ των γηπεδούχων.

Παιχνίδι που θα θυμούνται καιρό και οι δύο ομάδες έγινε στο Μπερναμπέου. Δύο φορές προηγήθηκε η Βιγιαρεάλ, ισάριθμες ισοφάρισε ο Κριστιάνο στο πρώτο ημίχρονο. Το «κίτρινο υποβρύχιο» προηγήθηκε με γκολ του Κάνι στο 7΄, για να ισοφαρίσει ο Ρονάλντο στο 10΄. Οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν μπροστά με γκολ του Ρούμπεν στο 18΄ και άπλωσαν το παιχνίδι τους πολύ καλά. Το παιχνίδι κύλισε με την Βιγιαρεάλ να είναι πιο επικίνδυνη. Ο Κριστιάνο όμως ισοφάρισε στο 45΄ και έστειλε τις δύο ομάδες στα ίσα για το ημίχρονο.

Οι συμβουλές του Μουρίνιο και το γκολ του Κριστιάνο στο 45΄,ήταν αγχολυτικά για τη Ρεάλ στην ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος η πίεση της Ρεάλ ήταν ασφυκτική, ο Μπενζεμά όμως έχανε τα …άχαστα και το άγχος ξαναεμφανίστηκε στις εξέδρες και το χορτάρι. Φοβερές μονομαχίες, νεύρα, κλωτσιές και ρυθμός συγκλονιστικός στο παιχνίδι. Μια εντελώς αμφίρροπη αναμέτρηση με την Ρεάλ να πιέζει και τη Βιγιαρεάλ να φεύγει με αξιώσεις στην αντεπίθεση. Μέχρι εκεί, όλα καλά. Το ταλέντο του Κριστιάνο «μίλησε» κάπου εκεί, αφού με ένα εκπληκτικό γκολ στο 80΄ έβαλε μπροστά τους «μερένχες». Απίστευτο ξέσπασμα του Μουρίνιο, που αφιέρωνε το γκολ στον πάγκο της Βιγιαρεάλ…

Στην επόμενη επίθεση, ο Κριστιάνο πήρε τη μπάλα, έκανε επέλαση και πάσαρε στον Κακά ο οποίος με μονοκόμματο σουτ έκανε το 4-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Εκεί, ο Μουρίνιο ξέφυγε τελείως. Πήγε μπροστά από τον πάγκο των φιλοξενούμενων και παρότρυνε τους οπαδούς της ομάδας που κάθονταν εκεί να πανηγυρίσουν πιο έντονα… Ένας παίκτης από τον πάγκο των φιλοξενούμενων πήγε να του ρίξει μπουκάλι και τα πνεύματα άναψαν για τα καλά… Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού δεν άλλαξε κάτι μέσα στο τερέν, αφού το ενδιαφέρον είχε μεταφερθεί στις κοκορομαχίες μεταξύ των δύο πάγκων.

Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής

Σάββατο 08/01

Μάλαγα-Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-1
(81’ Ντεμιτσέλις – 90’+2’ Χαβιέ Μαρτίνεζ)

Σοσιεδάδ-Σεβίλλη 2-3
(23’ Ρίβας, 44’ Λιορέντε – 25’, 65’ Κανουτέ, 63’ Φαμπιάνο)

Λα Κορούνια-Μπαρτσελόνα 0-4
(26' Βίγια, 51' Μέσι, 80' Ινιέστα, 81' Πέδρο)

Κυριακή 09/01 (18:00)

Εσπανιόλ-Σαραγόσα 4-0
(8΄Οσβάλντο, 30΄,87΄Γκαρσία, 34΄Βάσκεζ)

Μαγιόρκα-Αλμερία 4-1
(14΄Ραμίς, 37΄Βίκτορ, 67΄Λόπεζ, 88΄Περέιρα - 66΄ Κρουσάτ)

Οσασούνα-Χετάφε 0-0

Σαντατέρ-Σπόρτινγκ Χιχόν 1-1
(30΄Γκρέγκορι - 90΄ Κάστρο)

Ρεάλ Μαδρίτης-Βιγιαρεάλ 4-2
(10΄,45΄,80΄ Κριστιάνο Ρινάλντο, 82΄Κακα-7΄Κάνι, 18΄Ρούμπεν)
Λεβάντε-Βαλένθια (22:00)

Δευτέρα 10/01 (22:00)

Έρκουλες-Ατλέτικο Μαδρίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: