Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Φαβορί ο Κωστένογλου

Ο Νίκος Κωστένογλου είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λάρισας. Η νέα ήττα στο πρωτάθλημα έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τους «βυσσινί», οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα του υποβιβασμού. Η διοίκηση της ΑΕΛ μελετάει ήδη λύσεις για να βγει η ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο και πιστεύει πως μια ακόμα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, ίσως αποβεί καθοριστική στην προσπάθεια για παραμονή.
Ο Γιόν Άντερσεν δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να παρουσιάσει κάποιο έργο στον πάγκο της Λάρισας και τα έως τώρα αποτελέσματα της ομάδας με τον Νορβηγό στην τεχνική ηγεσία είναι απογοητευτικά. Ο Κώστας Πηλαδάκης φέρεται να σκέφτεται την επιλογή του Νίκου Κωστένογλου, ο οποίος δε δεσμεύεται με συμβόλαιο και δε θα έλεγε «όχι» σε μια ενδεχόμενη πρόταση από τη Λάρισα.
Οι δυο πλευρές φέρονται να έχουν ήδη έρθει σε επαφή, ενώ παράλληλα εξετάστηκαν και οι περιπτώσεις των Γιώργου Παράσχου και Νίκου Νιόπλια. Και οι δυο ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αυτό που απομένει είναι να λυθεί η συνεργασίας της Λάρισας με τον Άντερσεν και στην συνέχεια να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις για τον αντικαταστάτη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: