Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Αγαπάς τη Γκρέμιο; Απόδειξη!

Σχεδόν σίγουρο πρέπει να θεωρείται το «διαζύγιο» του Ροναλντίνιο με τη Μίλαν, αν και ο Βραζιλιάνος ακόμη δεν έχει αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του. Ωστόσο, έντονη ήταν η κριτική που άσκησε ο Πελέ στον Ρόνι για τις αποφάσεις του, αλλά και για τα κίνητρά του.

Στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Ροναλντίνιο βρίσκονται πολλές ομάδες με τη Γκρέμιο ωστόσο να απομακρύνεται, την ώρα που η Φλαμένγκο δείχνει να έχει προβάδισμα.

«Αν πραγματικά αγαπά τη Γκρέμιο, θα πρέπει να παίξει για αυτήν την ομάδα χωρίς να πληρώνεται. Αυτή είναι η γνώμη μου. Εγώ έπαιξα μια ολόκληρη σεζόν (1974) χωρίς να έχω απολαβές. Η Σάντος αντιμετώπιζε προβλήματα και εγώ έδωσα το μισθό μου για να τη βοηθήσω», ήταν τα λόγια του Πελέ, ο οποίος εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τις αποφάσεις του Ροναλντίνιο,

«Ωστόσο, δεν θα πάει στην ομάδα που θέλει επειδή τους αγαπά, επειδή θέλει να δείξει στους Βραζιλιάνους πως ακόμη μπορεί να παίξει. Θα παίξει για όποιον του δίνει τα περισσότερα και αυτό νομίζω πως είναι λάθος», συμπλήρωσε ο Πελέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: