Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Η συγγνώμη του Μπάμπελ

Από τη στιγμή που είδε ότι το θέμα με την μονταρισμένη φωτογραφία του Χάουαρντ Γουέμπ που ανάρτησε στο διαδίκτυο, πήρε διαστάσεις, ο Ράιαν Μπάμπελ έσπευσε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την κίνησή του
Η ήττα (1-0) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο αποκλεισμός της Λίβερπουλ από τη συνέχεια του Κυπέλλου Αγγλίας, ήρθε με τρόπο που δεν αποδέχτηκαν οι «κόκκινοι». Το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ των «κόκκινων διαβόλων» στα πρώτα λεπτά του αγώνα στο «Ολντ Τράφορντ» και η αποβολή του Στίβεν Τζέραρντ με τη συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου της αναμέτρησης, είναι οι λόγοι για τους οποίους εκφράζονται έντονα παράπονα για τα «σφυρίγματα» του Γουεμπ από τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.
Μάλιστα, ο Ράιαν Μπάμπελ λίγες ώρες μετά τη λήξη του αγώνα στο Μάντσεστερ, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter εικόνα του Άγγλου διαιτητή με φανέλα της Γιουνάιτεντ, προκειμένου να εκφράσει τον θυμό του για τον έμπειρο ρέφερι. Μόλις ενημερώθηκε ότι αυτή η κίνηση θα ήταν ικανή να του προκαλέσει μπελάδες, αφού η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα εξέταζε το θέμα και πιθανότατα θα του επέβαλε ποινή, ο Ολλανδός άσος ζήτησε δημόσια συγγνώμη. «Αν το πήρατε στα σοβαρά, ζητάω συγγνώμη. Ήταν απλά μια αντίδραση μετά την ήττα σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Συγγνώμη Χάουαρντ Γουέμπ» ήταν όσα έγραψε στο twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια: