Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Τάκης: "Ο Πεντράθα κέρδισε πολλές μάχες στα γήπεδα, αλλά έχασε την πιο κρίσιμη"

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Τάκης, μίλησε στον “Sentra 103,3”, με αφορμή το τραγικό γεγονός του θανάτου, του Άνχελ Πεντράθα. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον θάνατο του Μιγκέλ Άνχελ Πεντράθα:
“Ο Πεντράθα κέρδισε πολλές μάχες στα γήπεδα, αλλά έχασε την πιο κρίσιμη. Ήταν πολύ συμπαθής και εξαίρετος άνθρωπος. Έχουμε ζητήσει ενός λεπτού σιγή στο ματς με τον Ατρόμητο”.

Για την πορεία του Ηρακλή:
“Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Στην πορεία χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και κάποιους βαθμούς που θα μπορούσαμε να κατακτήσουμε. Έχουμε έναν γύρο για να σταθούμε στα πόδια μας και να ενισχύσουμε την ομάδα μας. Περάσαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι. Λόγω των καταστάσεων αργήσαμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε και τώρα φαίνεται στο γήπεδο”.

Για τις μεταγραφές του Ηρακλή:
“Έχουμε κάνει μια κίνηση και την επόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθούν οι υπόλοιπες που θα είναι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων και της οικονομικής μας κατάστασης”.

Για τα οικονομικά του Ηρακλή:
“Ζούμε σε μια κοινωνία που πρέπει να κοιτάει πιο προσεκτικά τα οικονομικά. Αυτό κάνουμε στον Ηρακλή. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο δρόμο και προσπαθούμε να φέρουμε ισορροπία στα οικονομικά της ομάδας για να λειτουργεί με αξιοπρέπεια. Φέτος επενδυτής στον Ηρακλή είναι ο κόσμος του. Είμαστε μια διοίκηση πρωτοδικείου. Προσπαθούμε να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο ώστε να κάνουμε την ομάδα θελκτική σε υποψήφιους επενδυτές”.

Για το ενδεχόμενο πώλησης του Βέλλιου:
“Έχουν γίνει συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε κοντά ή μακριά. Θα χρειαστεί να τα ξαναπούμε κι αν είναι προς το συμφέρον της ομάδας θα προχωρήσουμε”.

Για το σημερινό ματς με τον Ατρόμητο:
“Είναι ματς έξι βαθμών. Ο Ατρόμητος μας “ταλαιπωρεί” τα τελευταία χρόνια στο Καυτανζόγλειο. Θέλουμε να κάνουμε πραγματική έδρα το Καυτανζόγλειο για να μη χάνουμε εύκολα βαθμούς”.

Για το πρωτάθλημα:
“Ο πρώτος γύρος ήταν ενδιαφέρων και ισορροπημένος. Είναι καλό αυτό για τους φιλάθλους”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: