Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Φέργκιουσον: «Θα αποτύχει ο Μπέκαμ»

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιοσουν πιστεύει ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα αποτύχει στην Πρέμιερ Λιγκ αν προχωρήσει η μεταγραφή που θα τον επιστρέψει στην Αγγλία για χάρη της Τότεναμ.
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι πολύ κοντά σε μια μεταγραφή στο Λονδίνο για χάρη της Τότεναμ, και ο πρώην προπονητής του, Σερ Άλεξ, δεν θα μπορούσε να μην το σχολιάσει.
«Προφανώς οποιοσδήποτε στα 35 του είναι στο λυκόφως της καριέρας του. Έχω παίκτες στην Γιουνάιτεντ όπως ο Πολ Σκόουλς, ο Ράιαν Γκιγκς και ο Γκάρυ Νέβιλ που μεγάλωσανμαζί με τον Ντέιβιντ και είναι στο ίδιο επίπεδο. Ξέρουν ότι είναι στο τέλος της καριέρας τους και αυτό είναι το χειρότερο κομμάτι της δουλειάς του προπονητή, να το βλέπεις αυτό. Αυτοί οι παίκτες κάποια στιγμή θα σταματήσουν. Ο Ντέιβιντ το ξέρει καλύτερα από όλους αυτό», είπε ο Σκωτσέζος προπονητής.
Στη συνέχεια συνέκρινε αυτό τον δανεισμό με τον αντίστοιχο του Λάρσον στην Γιουνάιτεντ: «Το θέμα με τον Ντέιβιντ είναι ότι αν έρθει στην Αγγλία, θα πρέπει να επιστρέψει τον Μάρτιο. Είναι ένας βραχύχρονος δανεισμός και είχαμε την ίδια περίπτωση με τον Χένρικ Λάρσον το 2007. Χρησιμοποιήσαμε αυτούς τους δυο μήνες καλά και ο Χέντρικ έπαιξε έναν σπουδαίο ρόλο, αλλά ξέραμε ότι θα μας λείψει στο σημαντικότερο σημείο της σεζόν. Αλλά αυτή ήταν η συμφωνία και έπρεπε να προχωρήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: