Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Νταλγκλίς: «Ο διαιτητής καθόρισε το αποτέλεσμα»

Στις αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης, Χάουαρντ Γουέμπ, στάθηκε μετά το τέλος του ντέρμπι Κυπέλλου ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ, ο Κένι Νταλγκλίς κάνοντας λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος.

Ο τεχνικός των «κόκκινων» δήλωσε ότι θεωρεί πως δεν υπάρχει παράβαση στη φάση του πρώτου λεπτού, ενώ αναφέρθηκε και στην αποβολή του Τζέραρντ. «Οι δύο αποφάσεις του διαιτητή ήταν αυτές που καθόρισαν το αποτέλεσμα. Αν ωστόσο, εξετάσει κάποιος τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού, θα αντιληφθεί πως οι ποδοσφαιριστές μου έδωσαν μάχη μέχρι τέλους» τόνισε αρχικά ο νέος προπονητής της Λίβερπουλ και συνέχισε, αναφερόμενος στη φάση του πέναλτι που έδωσε το προβάδισμα στη Γιουνάιτεντ, αλλά και την αποβολή του Τζέραρντ:

«Δεν πιστεύω ότι ήταν πέναλτι. Γίνεται κάποιος που έχει αποβληθεί να αποχωρεί τώρα από το γήπεδο; Ο Γουέμπ ήταν μακριά από τη φάση και σφύριξε την παράβαση και μαζί την αποβολή του Τζέραρντ, όταν οι παίκτες μου είχαν συνεχίσει το παιχνίδι. Ήταν εξ αρχής δύσκολη η αποστολή μας καθώς αγωνιζόμασταν απέναντι στους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος και όταν βρίσκεσαι από νωρίς πίσω στο σκορ και μένεις με παίκτη λιγότερο, οφείλεις να δείξεις αφοσίωση και ψυχή και αυτό έκαναν οι ποδοσφαιριστές μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: