Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

«Να γινόμαστε καλύτεροι»

Στη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Σωτήρης Νίνης σε δηλώσεις που έκανε στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 μετά από το τέλος του αγώνα με τον Άρη. «Θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι», τόνισε ο διεθνής μεσοεπιθετικός ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

-Για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη:
«Ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα. Αξίζαμε τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε περισσότερες ευκαιρίες σε σύγκριση με το δεύτερο ημίχρονο. Κατά τη γνώμη μου εμείς θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι και παίξαμε λίγο καλύτερο από τον Άρη ο οποίος στάθηκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο. Μας δυσκόλεψε σε κάποια σημεία του παιχνιδιού, αλλά –γενικότερα- ήμασταν καλύτεροι και πήραμε δίκαια τη νίκη».

-Για τα σημάδια βελτίωσης που δείχνει ο Παναθηναϊκός:
«Παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Και στο προηγούμενο ματς με την Ξάνθη ήμασταν καλοί, το ίδιο και τώρα με τον Άρη. Το ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε εξίσου καλά. Αυτό που θέλουμε για τη συνέχεια είναι ο Παναθηναϊκός να είναι καλός αγωνιστικά και να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα ώστε να είμαστε κοντά στην κορυφή και να παραμείνουμε σε τροχιά τίτλου. Είναι πολύ σημαντικό να έρχονται οι νίκες καθώς αποκτάμε και αυτοπεποίθηση. Στο εξής, τα παιχνίδια είναι δύσκολα και κομβικά».

-Για τον νέο ρόλο που του έχει δώσει στον αγωνιστικό χώρο ο Φερέιρα:
«Ο ρόλος που έχω πλέον μέσα στο γήπεδο είναι απαιτητικός. Δεν είναι εύκολο να μάθω τη καινούργια θέση στην οποία καλούμαι να αγωνιστώ αλλά σίγουρα προσπαθώ, έχοντας και τη βοήθεια του προπονητή και των συμπαικτών μου. Έχω δίπλα μου τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και τον Κώστα Κατσουράνη που γνωρίζουν καλά τη θέση και κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Γενικά το σημαντικό για μένα είναι να παίρνουμε με την ομάδα νίκες και όχι η δική μου απόδοση ή μία ατομική μου προσπάθεια να γίνεται γκολ».

-Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:
«Θέλουμε να παίζουμε καλύτερα, να παίρνουμε τους βαθμούς γιατί θέλουμε να διατηρούμαστε κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Είναι πλέον δύσκολα όλα τα παιχνίδια».

-Για τον Φερέιρα:
«Δυστυχώς στην Ελλάδα τα πράγματα και τα δεδομένα για τους προπονητές αλλάζουν από τη μία μέρα στην άλλη. Η καλύτερη απάντηση που μπορεί να δώσει ένας προπονητής είναι μέσω των αποτελεσμάτων που φέρνει η ομάδα του. Μέχρι στιγμής ο κύριος Φερέιρα κάνει πολύ καλή δουλειά και μας βοηθάει πολύ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: