Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Χάβος: «Μετράει η νίκη», Βλάχος: «Τεράστιος ΠΑΟΚ»

Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα Τρίπολης, ο Μάκης Χάβος, δήλωσε: «Αυτό που μετράει είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς, χωρίς όμως να είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από εμφάνιση της ομάδας. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ένα καλό 20λεπτό και καλή κατοχή μπάλας, χωρίς να μας απειλήσει ο αντίπαλος και θεωρώ πολύ σημαντικό για εμάς ότι κρατήσαμε το «μηδέν» στην άμυνα».
Για τον Σαβίνι είπε: «Είναι αριστερός μπακ. αλλά χρησιμοποιήθηκε ως κεντρικός αμυντικός και τα πήγε καλά, είμαι ευχαριστημένος».
Για τους παίκτες που θα φύγουν: «Έχουμε αποδείξει ότι τους υπολογίζουμε όλους άσχετα εάν υπάρχει σκέψη για να φύγουν».
Ο Βαγγέλης Βλάχος μίλησε με ύμνους για τον ΠΑΟΚ: «Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά αυτό φυσικά δεν έφτανε απέναντι στην ταυτότητα, τη δυναμική του αντιπάλου και αυτό τον υπέροχο κόσμο που είναι ο 12ος παίκτης του ΠΑΟΚ. Έχω πει ότι ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς δυνατό ΠΑΟΚ και δυνατή Θεσσαλονίκη, δεν υπάρχει και πιστεύω ότι εάν γίνουν σωστές κινήσεις ο ΠΑΟΚ θα ξαναγίνει τεράστιος και πρωταγωνιστής για πρωτάθλημα».
Έξω από την Τούμπα περίμεναν για να χειροκροτήσουν τον Σαλπιγγίδη αρκετοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και ο σκόρερ, τόνισε: «Το γκολ που έβαλα ήταν σημαδιακό, αφού είναι το 100ό στην καριέρα μου, εύχομαι να βάλω όσα περισσότερα μπορώ, αν και πλέον στο ποδόσφαιρο μετράει η νίκη και όχι ποιός θα σκοράρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: