Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Και ξανά Κακά!

Στη διάθεση του Ζοσέ Μουρίνιο θα είναι ο Κακά για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στη Βιγιαρεάλ, όπως δήλωσε ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος επιθετικός αναμένεται να μην ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα, καθώς ακόμη δουλεύει πάνω στην φυσική του κατάσταση.

«Ο Κακά θα παίξει. Είναι ο μοναδικός επιθετικός, είναι η μοναδική επιλογή. Αν τα πράγματα πάνε καλά και έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, θα αγωνιστεί για να ξεκουράσει τους συμπαίκτες του. Αυτά είναι καλά νέα για τους φίλους της Ρεάλ και για όσους αγαπάνε το ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του «Special One», ο οποίος προσπαθεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του προέδρου της ομάδας, ο οποίος τόνισε πως δεν έχει μεταγραφές για τη Ρεάλ μέχρι το καλοκαίρι.

«Δουλεύω σε σχήματα χωρίς επιθετικό. Πηγαίνω στη δουλειά νωρίς και φεύγω αργά, δουλεύοντας σε αυτά που πρέπει να δουλέψω. Όλα εξαρτώνται από το αν κερδίζεις λιγότερα ή περισσότερα και αν παίζεις καλά ή άσχημα. Πάντα θέλω να βελτιώνομαι και αυτό ζητάω και από τους παίκτες μου. Θέλω να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να συμπεριφέρνονται σαν επαγγελματίες, όπως και εγώ», συμπλήρωσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: