Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

«Έρχεται για τον Χιμένεθ ο Μίτσελ»

Το μεγαλύτερο ατού της ΑΕΚ για την απόκτηση του Μιγκέλ Μάρκος Μαδέρα είναι ο Μανόλο Χιμένεθ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο μάνατζερ του παίκτη, Χέλου Ροντρίγκεθ, την “Sportday”. Με Λαγό και Γκερέιρο κόντρα σε Πανσερραϊκό (17:15, Novasports3/NovaΣΠΟΡ FM 94.6). Ξανά σε υποχρεωτική άδεια ο Τζεμπούρ.

Διαβάστε απόσπασμα των δηλώσεων του Ροντρίγκεθ:

«Δεν θα ήθελα να πω αν ο Μίτσελ είναι κοντά στην ΑΕΚ ή όχι. Είμαστε σε φάση συζητήσεων. Μιλάμε για εξάμηνο δανεισμό. Δεν έχει τεθεί ακόμη θέμα οψιόν» ήταν τα πρώτα λόγια του Χέλου Ροντρίγκεθ, ο οποίος πρόσθεσε: «Μπορώ να πω πως αν ο Μίτσελ έρθει στην ΑΕΚ, η οποία είναι τεράστια ομάδα, μεγάλο ρόλο σ' αυτό θα παίξει ο Χιμένεθ. Τον ξέρει, είναι πολύ μεγάλος προπονητής και θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί του. Δεν έχουν μιλήσει οι δυο τους, αλλά ο Χιμένεθ είναι πολύ γνωστός για τη δουλειά του στην Ισπανία και ο Μίτσελ θα ήθελε να δουλέψει μαζί του».

Αναφερόμενος στα χρήματα που θα πάρει ο παίκτης υποστήριξε: «Δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα στο οικονομικό όσον αφορά στον παίκτη. Πρέπει όμως να τα βρουν και οι ομάδες. Ίσως η Μπέρμιγχαμ να έχει δελεαστικότερες προτάσεις από της ΑΕΚ και να προτιμήσει κάποια άλλη ομάδα».

Με Λαγό και Γκερέιρο

Με αλλαγές σε σχέση με την 11άδα που παρατάχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα την Κέρκυρα, αναμένεται να αγωνιστεί στις Σέρρες η ΑΕΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ θα επαναφέρει τον Μανωλά, ο οποίος επιστρέφει από τραυματισμό, ενώ ο Παναγιώτης Λαγός θα πάρει τη θέση του Έντερ, με τον Λεονάρντο «παίζει» επίσης για τα αριστερά. Ελλείψει Καφέ, υπάρχει κενό στην μεσαία γραμμή και τον ρόλο του οργανωτή δίπλα στον Μάκο θα παίξει, όπως όλα δείχνουν ο Ρότζερ Γκερέιρο. Δεν θα αποτελέσει έκληξη βέβαια να προτιμηθεί στη μεσαία γραμμή ο Σανέλ Γιάχιτς, ο οποίος είναι πιο αμυντικογενής ποδοσφαιριστής.

Ξανά σε άδεια ο Τζεμπούρ

Είναι πλέον γνωστό ότι ο Ραφίκ Τζεμπούρ αποτελεί «ξένο σώμα» για την ΑΕΚ και για τον λόγο αυτόν ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός θα προπονείται στο εξής μόνος του, εκτός των αθλητικών εγκαταστάσεων των Σπάτων, λόγω της προσφυγής που κατέθεσε ο παίκτης και με την οποία ζητάει 1.4 εκατομμύρια ευρώ από την «Ένωση». Τα γαλλικά ΜΜΕ ωστόσο κάνουν λόγω για ενδιαφέρον πέντε ομάδων του Championnat για τον διεθνή φορ, ενώ και η Στουτγκάρδη θέλει να τον εντάξει το δυναμικό της.

Έρχεται το πόρισμα

Στο τέλος της άλλης εβδομάδας αναμένεται η ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ του διαχειριστικού ελέγχου που διενήργησε η εταιρεία ορκωτών λογιστών BDO. Η καθυστέρηση αποδίδεται στη μακρά διαδικασία της αντιπαραβολής κάθε τιμολογίου που κόπηκε από το 2004.

Δεν υπάρχουν σχόλια: