Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Με Κωστένογλου για τη σωτηρία

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Λάρισα, ωστόσο μαθηματικά τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και, ως γνωστόν, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία…

Γι’ αυτό και ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης, προκειμένου να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες να παραμείνει η ομάδα στη Super League αποφάσισε να παραδώσει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου σε κάποιον ο οποίος θα είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. Και το όνομα αυτού… Νίκος Κωστένογλου!

Ο Καβαλιώτης τεχνικός θα βρεθεί απόψε στη Λάρισα και από αύριο αναμένεται να πιάσει δουλειά. Το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί και να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός των «βυσσινί», κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο.

Ο Κωστένογλου ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την ΑΕΚ και τη σεζόν 2008-09 ανέλαβε τον Αστέρα Τρίπολης. Από την ομάδα της Αρκαδίας αποχώρησε το καλοκαίρι εκείνης της σεζόν και από τότε δεν έχει συνεργαστεί με κάποιον άλλον σύλλογο. Όπως είχε αποκαλύψει στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του , σε όλο αυτό το διάστημα είχε δεχθεί προτάσεις από ομάδες της Σούπερ Λίγκας, αλλά τις είχε απορρίψει…

Οι διοικούντες την ΑΕΛ μετά την ήττα από την Καβάλα έλυσαν την συνεργασία τους με τον Γιορν Άντερσεν καθώς θεώρησαν ότι σε αυτή τη φάση στον πάγκο της ΑΕΛ θα έπρεπε να βρίσκεται ένας προπονητής ο οποίος θα είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, θα έχει όρεξη να δουλέψει και θα πιστεύει τόσο στις ικανότητές του όσο και στης ομάδας που πλέον ελπίζει σε ένα θαύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: