Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Κόκε: Είμαι καλά στον Άρη, αλλά αν βρω ένα μεγαλύτερο κλαμπ.............

Για την παρουσία στον Άρη, τον κόσμο της ομάδας, αλλά και για τους στόχους… εκτός Θεσσαλονίκης μίλησε σε γαλλική ιστοσελίδα ο φορ των «κιτρίνων», Σέρχιο Κόκε. Ο Σέρχιο Κόκε μίλησε στο footmercato

- Για την παρουσία του στον Άρη
«Είμαι πέντε χρόνια στην Ελλάδα και όλα πάνε μια χαρά. Αισθάνομαι πολύ καλά, ο κόσμος είναι υπέροχο, μου άρεσε η ομάδα και υπέγραψα διετές συμβόλαιο».

- Για το μέλλον του
«Αισθάνομαι υπέροχα, αλλά αν βρω ένα μεγαλύτερο κλαμπ. Υπήρχαν προσφορές, αλλά ο Αρης αρνήθηκε. Η ομάδα δεν μπορεί να φανταστεί πως θα είναι χωρίς εμένα. Οι οπαδοί με αγαπούν και δεν θα με αφήσουν να φύγω. Δεν θα καταλάβουν αν φύγω. Δεν μπορώ να εξηγήσω, αλλά και να σας δώσω να φανταστείτε πως ο κόσμος με αγαπά. Είναι περίπλοκο το να φύγω, αλλά είναι αλήθεια πως μετά από πέντε χρόνια παρουσίας εδώ, θα ήταν καλή μια αλλαγή…»

 - Για το ελληνικό πρωτάθλημα
«Υπάρχουν δυο ομάδες με μεγάλη οικονομική δύναμη. Έχουν πολύ καλούς παίκτες και είναι αρκετά ψηλά. Στη συνέχεια υπάρχει ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ που μας ανταγωνίζονται για την 3η θέση. Εμείς όμως συνεχίζουμε στο Γιουρόπα Λιγκ και αυτό είναι υπέροχο».

- Για τον κόσμο
«Είναι φανταστικός ο κόσμος και η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα είναι εξαιρετική. Τα 25.000 άτομα σε ένα γήπεδο αντιστοιχούν σε 55.000 στη Μασσαλία. Είναι κάτι τρελό αυτό που συμβαίνει…»

 - Για την αίτηση ελληνικής υπηκοότητας
«Θα πρέπει να περιμένουμε άλλα έξι μήνες, αλλά τίποτα δεν έχει ακόμα αποφασιστεί».

 - Για την άσχημη πορεία του στη Μαρσέιγ
«Στη Μασσαλία ήταν περίπλοκα. Ήμουν πάρα πολύ νέος και τα πήγα πολύ χάλια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: