Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

«Στα μαχαίρια» Μπάρτσα-Άρσεναλ για έναν 16χρονο!

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι οι σχέσεις Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ ακροβατούν σε ένα τεντωμένο σχοινί, όχι μόνο για τις αγωνιστικές τους συγκρούσεις στο Champions League, αλλά και για την περίπτωση του Φάμπρεγας, ο οποίος είχε αγοραστεί ως ανήλικος από τους «κανονιέρηδες» από τις ακαδημίες της ισπανικής ομάδας.
Πλέον, προστέθησε άλλο ένα επεισόδιο στην κόντρα Μπαρτσελόνα-Άρσεναλ και αφορά- πάλι – έναν ανήλικο ποδοσφαιριστή των Ισπανών!!! Πρόκειται για τον 16χρονο Γιόν Τοράλ Μιγκέλ Πάρκερ, ο οποίος έχει αγγλίδα μητέρα, ανήκει στο δυναμικό της Μπάρτσα και σύμφωνα με πληροφορίες σύντομα αναμένεται να έχει την ίδια τύχη με τον Φάμπρεγας, να υπογράψει, δηλαδή, συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στο περιθώριο του αγώνα της προηγούμενης Τετάρτης στο Εμιρέιτς, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Σάντρο Ροσέλ είχε φραστικό επεισόδιο για το θέμα με τον εκτελεστικό διευθυντή της Άρσεναλ, Ιβάν Γκαζίδις, κατηγορώντας τον σύλλογο από το βόρειο Λονδίνο ότι για άλλη μια φορά προσπαθεί να «κλέψει» με αθέμιτο τρόπο ποδοσφαιριστή από την ακαδημία της Μπαρτσελόνα.
Ο Ροσέλ δείχνει μεγάλη ευαισθησία για το συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς ήταν αντιπρόεδρος του συλλόγου το 2003, όταν η Άρσεναλ απέκτησε τον ανήλικο, τότε, Σεσκ Φάμπρεγας.
Η ειρωνεία του θέματος είναι ότι ο νεαρός Χάρπερ, που βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο, έλαβε μέρος σε διαφήμισης αθλητικής εταιρείας ένδυσης δίπλα στον Ισπανό αρχηγό της Άρσεναλ!!!
Η ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στο Καμπ Νου βρήκε άλλον έναν λόγο να θεωρηθεί …καυτή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: