Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Αίτημα για αλλαγή μέρας ή ώρας με Λάρισα

Ο Άρης γνώριζε μετά την κλήρωση της 17ης Δεκεμβρίου, ότι τον περιμένει ένας δύσκολος Φεβρουάριος, με κρίσιμους αγώνες για το πρωτάθλημα και δύο σπουδαία παιχνίδια με την Μάντσεστερ Σίτι.
Αυτό που δεν ήξερε όμως, είναι ότι η ίδια η διοργανώτρια αρχή θα του έκανε την ζωή ακόμα πιο δύσκολη, βάζοντας τον να αγωνιστεί με την Λάρισα, 65 ώρες μετά το παιχνίδι του στο Μάντσεστερ! Η ώρα διεξαγωγής του παραπάνω αγώνα μπορεί να είχε οριστεί εδώ και πολύ καιρό από την λίγκα, εκείνη την περίοδο ωστόσο δεν είχε γίνει γνωστή η ώρα έναρξης του αγώνα με τους «Πολίτες». Από την στιγμή λοιπόν που αυτή ορίστηκε για τις 22:05, η Superleague όφειλε άμεσα να αλλάξει την ημέρα ή την… σέντρα του παιχνιδιού στο «AEL FC ARENA».
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο Άρης είναι αναγκασμένος να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στις 06:00 ξημερώματα Παρασκευής, να κάνει προπόνηση το απόγευμα της παραπάνω μέρας, αλλά και το πρωινό του Σαββάτου και έπειτα να αναχωρήσει το μεσημέρι οδικώς για την Λάρισα, όπου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή την ΑΕΛ στις 15:00 το μεσημέρι!
Μόνο που διαβάζει κανείς το παραπάνω πρόγραμμα…κουράζετε, πόσο μάλλον οι παίκτες του Άρη που θα έχουν στις πλάτες τους δύο ταξίδια (Μάντσεστερ και Λάρισα), συν την κούραση από την υπερπροσπάθεια που θα καταβάλουν στο μεθαυριανό αγώνα στο «Σίτι Οφ Μάντσεστερ¨.
Για αυτό το λόγο λοιπόν, η ΠΑΕ Άρης με αίτημα της προς στη Superleague ζήτησε, είτε να αλλάξει η ημέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης, είτε η ώρα έναρξης της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: