Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

«Σεκιούριτι χτύπησε τον Σισέ»!

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έκθεσης που διέρρευσαν νωρίς το πρωί, αναφέρεται ότι ο Λέτο και άλλοι παικτες κατέβηκαν αιφνιδίως από το πούλμαν με τα γνωστά επακόλουθα.


Αναλυτικά ό,τι γράφει η έκθεση για τον Λέτο: «Κατά την είσοδο στον προθάλαμο των αποδυτηρίων, ο ποδοσφαιριστής Λέτο του Παναθηναϊκού, εμφανώς εκνευρισμένος επιχείρησε να εισέλθει στο διάδρομο που οδηγεί στο χώρο των αποδυτηρίων του Ολυμπιακού, αλλά συγκρατήθηκε από την Αστυνομική δύναμη και οδηγήθηκε στον διάδρομο του χώρου των αποδυτηρίων του Παναθηναϊκού.

Περί ώρα 23.10 της 19/2/2011 και ενώ είχαν επιβιβασθεί στο λεωφορείο της ομάδας του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές αιφνιδιαστικά τρεις – τέσσερις (3-4) απ' αυτούς, κατεύθυνθηκαν τρέχοντας προς τα αποδυτήρια στο χώρο έξω από το ιατρείο (χώρος ελέγχου Doping), όπου διαπληκτίστηκαν με παράγοντες της ομάδας του Ολυμπιακού και στη συνέχεια επέστρεψαν και επιβιβάσθηκαν στο λεωφορείο το οποίο αναχώρησε περί την 23.20 ώρα».

Χτύπημα σεκιούριτι σε Σισέ:

Ωστόσο, το πολύ επιβαρυντικό στοιχείο για τον Ολυμπιακό είναι ότι στην έκθεση της Αστυνομίας αναφέρεται πλέον καθαρά ότι ο Σισέ χτυπήθηκε από δύο οπαδούς. Ένας εξ αυτών φορούσε γιλέκο σεκιούριτι! Αναφέρεται μάλιστα ότι προπηλακίστηκαν 6-7 ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, εκ των οποίων 2-3 δέχθηκαν χειροδικία.

Αναλυτικά η έκθεση αναφέρει για το χτύπημα στον Σισέ: «Περί ώρα 21:34 της 19/2/2011, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, από τις κερκίδες των θυρών 1 ως 27 και κυρίως από τις κερκίδες 1 εως 8 και 19 έως 27, περί τα επτακόσια με οκτακόσια (700-800) άτομα, φίλαθλοι του Ολυμπιακού υπερπήδησαν τα κιγκλιδώματα των κερκίδων και εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου. Εξ αυτών περί τα εκατό με εκατόν πενήντα (100-150) άτομα κατευθύνθηκαν προς το μέρος της πτυσσόμενης σήραγγας (φυσούνα) που οδηγεί στα αποδυτήρια και προπηλάκισαν, εκτός αυτής, έξι με επτά (6-7) ποδοσφαιριστές της ομάδας του Παναθηναϊκού, ενώ επιτέθηκαν σε δύο με τρεις (2-3) από αυτούς χειροδικώντας σε βάρος τους. Μεταξύ αυτών και ο ποδοσφαιριστής Σισέ, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από δύο (2) άτομα εκ των οποίων το ένα έφερε γιλέκο των Security. Με την άμεση επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων και στη θέα των αυτών οι προαναφερόμενοι φίλαθλοι απομακρύνθηκαν και ενσωματώθηκαν με τους λοιπούς φιλάθλους, χωρίς να εισέλθει κανείς στα αποδυτήρια».

Όπως αναφέρει η έκθεση, από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα στο γήπεδο έπεσαν 45 φωτοβολίδες, περίπου 100 κροτίδες και περίπου 920 βεγγαλικά.

Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος



Δεν υπάρχουν σχόλια: