Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

«Όλα για όλα» για την πρόκριση…

Με διάθεση να τα παίξει «όλα για όλα» στην παγωμένη Μόσχα και να πουλήσει ακριβά το «τομάρι» του, ο ΠΑΟΚ θα μπει σήμερα το βράδυ (19:00 εκτός απροόπτου, live από το Αθλητικό Metropolis 95,5) στο «Λουζνίκι» έχοντας έναν στόχο: Να αμφισβητήσει την ΤΣΣΚΑ και να την πλήξει εκεί που μπορεί.
Η αποστολή του σαφώς και είναι δύσκολη και οι ελπίδες περιορισμένες, μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα. Όμως ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάτι να χάσει και αντίθετα πολλά μπορεί να κερδίσει. Έχει άλλα 90 λεπτά μπροστά του για να πετύχει ό,τι δεν πέτυχε στη Θεσσαλονίκη και να βάλει προϋποθέσεις πρόκρισης.
Συμπληρώνει 110 ματς στην Ευρώπη
Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε ότι σήμερα ο Δικέφαλος συμπληρώνει 110 παιχνίδια στις διοργανώσεις της Γηραιάς Ηπείρου. Μέχρι τώρα, στα 109 παιχνίδια του, ο ΠΑΟΚ μετράει 38 νίκες, 30 ισοπαλίες και 41 ήττες, με γκολ 138-154.
Κατά πολύ υπό του μηδενός
Όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες, λίγο πολύ οι αναμενόμενες. Χθες βράδυ η θερμοκρασία στη Μόσχα έφτασε στους -20 βαθμούς Κελσίου, με την υγρασία να είναι στο 96%! Οι ειδικοί εκτιμούν ότι σήμερα το κρύο θα είναι ακόμα πιο ισχυρό, καθώς η θερμοκρασία θα πέσει ακόμα και στους -23. Κατά τη διάρκεια του αγώνα αναμένεται να κυμανθεί από το -15 έως το -18, γεγονός που θα δυσκολέψει αφάνταστα τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Το όριο της ΟΥΕΦΑ για τη διεξαγωγή αγώνα είναι το -15…
Στόχος ο αιφνιδιασμός
Ο Μάκης Χάβος σύμφωνα με τις προπονήσεις, έδειξε πως δεν θα αλλάξει κάτι από τους σχεδιασμούς της Κυριακής. Θα επιμείνει δηλαδή στο σχήμα του ενός επιθετικού, που θα είναι ο Μουσλίμοβιτς και στην διατήρηση του Ίβιτς στην μεσαία γραμμή με τους Σαλπιγγίδη- Βιεϊρίνια στα πλάγια.
Κλασικά τέσσερις στην άμυνα οι Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Λίνο, και αμυντικά χαφ τους Γκαρσία και Τσουκαλά, καθώς ο Βιτόλο, θα απουσιάσει από το βασικό σχήμα του «Δικέφαλου». Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ντάριο Κρέσιτς.
ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Κρέσιτς – Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Λίνο – Γκαρσία, Τσουκαλάς – Σαλπιγγίδης, Ίβιτς, Βιεϊρίνια – Μουσλίμοβιτς
ΠΑΓΚΟΣ: Κουτζαβασίλης, Κουτσιανικούλης, Μπαλάφας, Ελ Ζαρ, Αθανασιάδης, Αρίας, Μαλεζάς, Σαβίνι, Βιτόλο
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Φωτάκης, Έτο, Φιλομένο, Χαλκιάς
Με την ίδια συνταγή οι Ρώσοι
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας από την πλευρά της, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Λέονιντ Σλούτσκι, θα αγωνιστεί πάνω – κάτω με την ίδια συνταγή του πρώτου παιχνιδιού. Στην αποστολή είναι τόσο το αστέρι της ομάδας Χόντα, όσο και ο Βραζιλιάνος επιθετικός Βάγκερ Λόβ. Πάντως δεν αναμένεται να ξεκινήσει κάποιος από τους δυο βασικός.
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (4-4-2): Ακινφέεφ – Ναμπάμπκιν, Ιγκνάσεβιτς, Μπερεζούτσκι Β., Σένικοφ – Τόσιτς, Ντζαγκόεφ, Μαμάεφ, Κάουνα – Ντούμπια, Νέσιντ
ΠΑΓΚΟΣ: Σεμπέρας, Ράχιμιτς, Χόντα, Βάγκνερ Λοβ, Τσεπτσούκοφ, Αλντόνιν, Μπερεζούτσκι Α.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Γκονζάλες, Ολίσε, Οντία
Στάδιο:
«Λουζνίκι», 78.360 θεατές
TV – RADIO:
ΑΝΤ1,
Διαιτητής:
Ντουαμέλ (Γαλλία)
Καιρός
Συννεφιά
Θερμοκρασία
-17 C

Δεν υπάρχουν σχόλια: