Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

«Κατά 99% ο αγώνας θα ξεκινήσει στην ώρα του»

Την πεποίθησή του ότι η ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διεξαχθεί την προκαθορισμένη ώρα εξέφρασε ο Ρόμαν Μπαμπάεφ. Ο γενικός διευθυντής της ρωσικής ομάδας εξήγησε, επίσης, την αρνητική στάση της ομάδας του στο αίτημα του «Δικεφάλου του Βορρά» να αλλάξει η ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης, για να αποφευχθούν οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Μιλώντας στο “Sport-Express”, ο ισχυρός άνδρας των Μοσχοβιτών τόνισε για το αίτημα αλλαγής ώρας: «Κανονικά δεν θα ήμασταν ενάντια στο να γίνει το ματς νωρίτερα. Αλλά, όπως εξηγήσαμε και στους ανθρώπους της UEFA, το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι οι οπαδοί μας είτε είχαν αγοράσει ήδη εισιτήρια, είτε είχαν κάνει ήδη τα πλάνα τους για την Τρίτη, η οποία είναι εργάσιμη ημέρα. Από την πλευρά μας δεν θέλαμε να στερήσουμε από τον κόσμο την ευκαιρία παρακολουθήσουν την αναμέτρηση».

«Η UEFA θα εξετάσει και σήμερα τον καιρό, αλλά και την κατάσταση του γηπέδου μαζί με ανθρώπους των δύο ομάδων και θα πάρουν από κοινού την καλύτερη απόφαση. Είμαι κατά 99% σίγουρος ότι ο αγώνας θα ξεκινήσει στην ώρα του, αλλά όλα θα κριθούν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα» κατέληξε ο Μπαμπάεφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: