Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Μεγάλος στόχος του ΠΑΟ, να ρίξει τον Μαρινάκη!!

Μαζεύει ψήφους για την πρόταση μομφής ο Δημήτρης Γόντικας αυτές τις μέρες. Μετά το Δ.Σ. της Δευτέρας, όπου αποφασίστηκε επίσημα η κατάθεση πρότασης μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, στην συνεδρίαση της Σούπερλιγκας, η διοικούσα επιτροπή και προσωπικά ο ίδιος ο Γόντικας προσπαθεί να βρει συμμμάχους σε αυτή την ιστορία, η οποία a priori μοιάζει χαμένη.

Αυτό που θέλουν στην πράσινη ΠΑΕ, είναι το εξής: Αφού αποφάσισαν να σηκώσουν τους τόνους και να πάνε στα άκρα την κόντρα με τον Ολυμπιακό, με πρώτη κίνηση την  άρνηση συνάντησης με Μαρινάκη και δεύτερη την πρόταση μομφής, ας κερδίσουν ότι μπορούν. Για την ακρίβεια ας χάσουν στο.γκολ και όχι να τους πάρει παραμάζωμα ο αντίπαλος.

Δηλαδή αν οι πράσινοι την Παρασκευή δεν έχουν βρει συμμάχους και στην πρόταση που θα καταθέσουν, μαζέψουν το πολύ 5-6 ομάδες-ψήφους, τότε η πανωλεθρία και η χλεύη του αντιπάλου και της κοινής γνώμης είναι αναπόφευκτη. Αν όμως μπορέσουν και πείσουν αρκετές ομάδες της Λίγκας να ταυτιστούν με το αίτημα τους και πιάσουν έναν αριθμό κοντά στο 8-9, η όλη κατάσταση εν' όψει καλοκαιριού (ενδέχεται να) αλλάζει.

Ο Μαρινάκης δεν «πέφτει» καθώς απαιτούνται παραπάνω ψήφοι, αλλά το μήνυμα «μην ξεγράφετε τον Παναθηναϊκό», θα είναι σαφές. Βέβαια ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού, είναι να ρίξει τον Μαρινάκη από πρόεδρο της Σούπερλιγκας. Μοιάζει απίθανο, αλλά στην ΠΑΕ το θέλουν, το παλεύουν και θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους. Για την ώρα μόνο η ΑΕΚ, ο Άρης, ο ΠΑΟΚ και η Λάρισα φαίνονται να πηγαίνουν στο πλευρό των πράσινων. Ίσως και ο Πανσερραϊκός. Με 6 ομάδες δεν πας πουθενά, γι' αυτό ο Γόντικας συνεχίζει τις διαβουλεύσεις με προέδρους ΠΑΕ και ελπίζει ως την Παρασκευή να έχει πιάσει ένα δυνατό νούμερο.

Μηχανοκίνητη πορεία

Μαζική προσέλευση του κόσμου το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, περιμένουν στην ΠΑΕ. Και από ότι φαίνεται θα δικαιωθούν. Μάλιστα όπως λένε οι οργανωμένοι, μεγάλος όγκος φιλάθλων θα συγκεντρωθεί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και από εκεί θα κατευθυνθεί με μηχανάκια στο Ολυμπιακό Στάδιο. Πάνω από 40 χιλιάδες θα είναι οι φίλοι των πράσινων στιες εξέδρες, στο ματς με τον Ατρόμητο, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα ξεπερνούσαν τους 15-20 χιλιάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: