Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Χον Τοράλ Χάρπερ: Ο νέος… Φάμπρεγας

Η ιστορία του Φάμπρεγας… επαναλαμβάνεται! Το όνομά του είναι Χον Μικέλ Τοράλ Χάρπερ και η -μέχρι τώρα- καριέρα του θυμίζει, σε πολλά σημεία, αυτή του Σεσκ Φάμπρεγας.

Ο Χάρπερ είναι 16 ετών, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου ένας από τους περισσότερο ταλαντούχους παίκτες που υπάρχουν στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.

Ο πατέρας του είναι Ισπανός και η μητέρα του είναι Αγγλίδα, και εδώ έρχονται τα προβλήματα για την Μπαρτσελόνα. Ο μικρός φέρεται να επιθυμεί να φύγει από την Ισπανία και να αγωνιστεί σε μία ομάδα της πατρίδας της μητέρας του.

Η Άρσεναλ φαντάζει σαν την ιδανική περίπτωση για τον μικρό. Οι «κανονιέρηδες» δεν είναι οι μόνοι από την Αγγλία που θέλουν τον 16χρονο. Αρκετές ομάδες έχουν κινηθεί για την απόκτησή του από την Μπαρτσελόνα, αλλά ο μικρός έχει αρνηθεί, μέσω του μάνατζέρ του. Ποιος είναι αυτός; Ο αδελφός του Πέπε Γκουαρντιόλα, Πέρε Γουαρντιόλα.

Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ έχει δει τον Τοράλ Χάρπερ και έχει κάνει τις πρώτες κινήσεις για να τον πάρει τον Λονδίνο.

Σε αντίθεση με τις άλλες ομάδες, ο 16χρονος έχει δώσει την συγκατάθεσή του για να μετακομίσει στην Άρσεναλ. Όπως εκτιμούν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Χον Μικέλ Τοράλ Χάρπερ δεν θα αργήσει να φορέσει τη φανέλα της Άρσεναλ, αποτελώντας τον νέο… Φάμπρεγας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: