Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

«Θέλουμε ακόμη δουλειά»

Η χαρά για την παρθενική νίκη της νεοφώτιστης Κηφισιάς στην Α1 επί των Τρικάλων δεν… θόλωσε τον Ηλία Παπαθεοδώρου που τόνισε πως η ομάδα του θέλει ακόμη δουλειά.

«Θέλουμε ακόμη δουλειά»
Ο Έλληνας τεχνικός, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το 69-67 της Κηφισιάς μέσα στα Τρίκαλα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξαιρετική συμπεριφορά του κόσμου των γηπεδούχων, ενώ τόνισε πως είναι βέβαιος πως και οι αντίπαλοι θα βρουν το δρόμο τους.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον κόσμο των Τρικάλων:
«Θα ήθελα να εξάρω την παρουσία του κόσμου των Τρικάλων. Αν θέλουμε το πρωτάθλημα μας πραγματικά να κερδίσει τον κόσμο θα πρέπει να βοηθήσουμε συμπεριφορές και ενέργειες σαν την σημερινή. Ο κόσμος ήταν ενθουσιώδης, στήριξε τα Τρίκαλα, τους έδωσε πολύ μεγάλη ενέργεια ενώ βοήθησε και εμάς να μπούμε στο παιχνίδι αφού δεν υπήρχε αντιπαλότητα, βωμολοχίες και κέρματα».

Για τη νίκη της ομάδας του:
«Για μας είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι κάναμε στην πρώτη μας εμφάνιση στην Α1 μία νίκη σε ένα γήπεδο από το οποίο πέρυσι είχαμε πολύ άσχημες αναμνήσεις. Στο αγωνιστικό κομμάτι κερδίσαμε στο τέλος το παιχνίδι με πιο σημαντικό παράγοντα της νίκης μας το γεγονός ότι στο 3ο δεκάλεπτο που γύρισε το παιχνίδι δεν δημιούργησαν τα Τρίκαλα την διαφορά εκείνη που θα μας δημιουργούσε πρόβλημα. H ανετοιμότητα στο κομμάτι των συνεργασιών στα Τρίκαλα τους χάλασε πολλές φάσεις στο ανοιχτό γήπεδο. Θα ήταν δύσκολο να επανέλθουμε. Στην συνέχεια με τους έμπειρους παίκτες που έχουμε διαχειρίστηκαν τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού καλύτερα απ’ ό,τι τα παιδιά των Τρικάλων που χρειάζονται ακόμη χρόνο. Θέλουμε ακόμη δουλειά και υπομονή. Ευχαριστούμε την διοίκηση και το σταφ των Τρικάλων για την υποδοχή. Τα Τρίκαλα θα βρουν τον δρόμο τους, έχουν έμπειρο προπονητή που ξέρει τα κατατόπια».

Για το αν αυτή η νίκη ήταν εκδίκηση για την περσινή ήττα:
«Όχι, ήταν δύο τελείως διαφορετικά παιχνίδια» .

Δεν υπάρχουν σχόλια: