Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Ευχαριστούν Τσιώλη οι «Αυστριακοί»

Οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με την απομάκρυνση του Σάκη Τσιώλη από τον πάγκο της ομάδας, ευχαριστώντας τον έλληνα τεχνικό και τονίζοντας την ανάγκη να προχωρήσει η ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα λέει η ανακοίνωση:

«Παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα στην ομάδα μας τις τελευταίες ώρες αισθανόμαστε την ανάγκη να δηλώσουμε τα εξής: Νιώθουμε την ανάγκη να τον ευχαριστήσουμε τον κ. Σάκη Τσιώλη για όσα πρόσφερε στον Ολυμπιακό Βόλου, για την τεράστια συμβολή του στην επιτυχία της ανόδου στη Superleague και την πολύ επιτυχημένη μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να δηλώσουμε ότι ο προπονητής άλλα και άνθρωπος Σάκης Τσιώλης θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στη καρδιά μας. Του ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας του και ακόμα κάποια μέρα να τον δούμε προπονητή στην Εθνική Ελλάδας, γιατί το αξίζει. Παρόλα αυτά η ζωή προχωρά. Το όμορφο ταξίδι της καταξίωσης του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίζεται και το όνειρο να δούμε τον Ολυμπιακό Βόλου στην Ευρώπη είναι ζωντανό. Γι' αυτό και θεωρούμε αυτονόητο να στηρίξουμε ακόμα πιο δυναμικά την ομάδα καλώντας όλο τον κόσμο του Βόλου σε συσπείρωση, μέχρι το τέλος της διαδρομής. Θεωρούμε δεδομένο ότι ο μεγαλομέτοχος και η διοίκηση της ομάδος θα κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή προπονητή για την συνεχεία του πρωταθλήματος και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και για μια αξιόλογη πορεία την νέα χρονιά στην Ευρώπη.
*Όσο για το κατάπτυστο φεϊγβολάν που κυκλοφόρησε στη πόλη του Βόλου δεν αξίζει καν να ασχοληθούμε γιατί προέρχεται από ανύπαρκτους που δεν έχουν το θάρρος να δηλώσουν ποιοι είναι και που προφανώς δεν έχουν καμία σχέση με την οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: